Ir būtinai iš anksto kokia smagia dovanėle pasirūpinkite! Beliks pagalvoti, kaip darbo dieną paversti smagiu nuotykiu. Juk sakoma, kad gera nuotaika niekada netrukdo dirbti, priešingai – su gera nuotaika darbas einasi kaip iš pypkės. Štai, ką netradiciško galite padovanoti!

boso-diena

Įsimintinas puodelis ar taurė
Jūs gi žinote, vadas mėgsta karštus ar šaltus gėrimus. Tos žinios ir padės apsispręsti, netradiciniu puodeliu ar taure labiau tiktų jį pamaloninti. Nepamirškite, kad moterį visada maloniai nuteikia, kad vienas gėlės žiedas, pavyzdžiui, miegančios rožės. Kad ir pražydęs toje pačioje taurėje ar puodelyje.

Šmaikštus suvenyras
Prieš perkant tokią dovaną atsakingai įvertinkite Boso charakterį, kad, neduok Dieve, su savo humoro jausmu neprašautumėte pro šalį.

Darbo kabineto sienos puošmena
Akvarelę ar triptiką ant drobės dovanoti tokia proga pernelyg solidu, užtat, kaip tik – smagiomis eilėmis išgraviruotas „a la paveikslas“. Pasikabins Bosas ar Bosė tokį ant sienos ir… daugiau niekada nematysite jo rūškano veido.

Augalas su potekste
Vargu, ar rasite Bosą, kuriam nepatiktų žinoti, kad jo darbuotojams svarbi jo verslo sėkmė. Kad ją pritraukti, galite viršininkui įteikti pinigų medį. Arba solidžią kompoziciją su ilgai žydinčia rože ir pasufleruoti, kad ji simbolizuoja, tarkim, ilgalaikę verslo sėkmę.

Simboliniai pinigai
Kad ir kaip nekuklu pripažinti, vienas iš pagrindinių ir svarbiausių verslo sėkmės garantų, be abejo, yra pinigai. Kad dovanojant voką su tikrais nekiltų nesusipratimų, dovanokite… simbolinius. Tegul nešą laimę!

Ne tik per Boso dieną – ir šiaip gerai kartas nuo karto Bosui kokiu smagiu suvenyru pasufleruoti, kad jis kolektyvui labai svarbus.

Daugiau dovanų idėjų salone Savanorių pr. 319 a, Kaune arba www.tarpgeliu.lt

Skaityti 2767 kartai