Sakysite, kas čia per išmislas? Kokiai namų Bosei? O kaip kitaip pagarbiai pavadinsi moterį, puoselėjančią namuose jaukumą, ramybę? Išblizginančią visas namų kerteles, su didžiausiu malonumu gaminančią naminį maistą? Ji tikrai nusipelnė namų Bosės titulo…

Ką padovanoti namų Bosei

Žinoma, kasdien namuose it voverė rate besisukančią moterį galite vadinti, tarkim, gerąja namų fėja, tačiau… Kodėl Boso dieną nepašmaikštavus, t. y. nepavadinus jos gerąja namų Bose ir neparodžius jai išskirtinio dėmesio? Sutinkate, kad tai smagi mintis? Ruoškite mylimai, gerbiamai namų Bosei staigmeną.

Pirmiausiai pagalvokite, kokių gėlių puokštę gavus jos akyse suspindėtų džiaugsmo ašaros. Galbūt ne puokštę jai geriau dovanoti, o pavienes gėles? O gal ji dievina vazoninius augalus, pavyzdžiui, karališko grožio orchidėjas? Bet kokią vazoninę gėlę gražu dovanoti pasodintą į modernų, išvaizdų vazoną su drėkinimo sistema.

Namų Bosei nustebinti tiktų kompozicijas su ilgai žydinčia rože (specialiu būdu impregnuota tokia gyva gėlė pirminės išvaizdos nepakeičia iki trejų metų). Salone “Tarp gėlių” jai galite nupirkti ir auksu dengtą rožę, kuri papuoštų namų interjerą, suteiktų jam prabangos prieskonį. Graži moteriška dovana yra miniatiūrinis “sodas”, kurio dominantė – lengvai prižiūrimi augalai sukulentai.

Nesvarbu, kokia dovana sugalvosite pamaloninti namų Bosę, pasistenkite ją originaliai įpakuoti – taip parodysite moteriai dar didesnį dėmesį (salone “Tarp gėlių” galima pageidauti bet kokią dovaną stilizuoti gyvais ar dirbtiniais gėlių žiedais). O jo, kaip žinia, niekada nebūna per daug. Taigi, spalio 16-ąją jūsų dėmesio objektu tegul tampa geroji namų Bosė.

Daugiau originalių dovanų pasiūlymų www.tarpgeliu.lt ir salone Kaune.

Skaityti 1299 kartai