Galvokime pozityviai – jau netrukus tamsą nušvies perlinių snaigių spindesys ir tada…. Tada išauš nuostabus Šv. Kalėdų rytas. Pasistenkime, jį pasitikti jaukiomis šventinėmis kompozicijomis išdabintuose namuose.

Kalėdinė kompozicija su angelu

Netradicinės ir populiarios detalės

  • Sukulentai. Šie egzotinės išvaizdos augalėliai lapuose kaupia vandenį, todėl jais praturtintos kompozicijos, puokštės, taip sakant, ilgalaikės. Galite neabejoti: tokios akis ir širdis džiugins net ir po Trijų karalių. Žinoma, nuvytusias žydinčias gėles teks pašalinti, tačiau… Sukulentai savo grožiu joms nenusileidžia!
  • Stabilizuoti rožių žiedai. Specialiu būdu užkonservuoti rožių žiedai kompozicijose ne tik įspūdingai atrodo – jie nevysta net iki trejų metų! Taigi, po švenčių iš kalėdinės kompozicijos juos galėsite perkelti, kad ir į stiklo vazą – turėsite naują interjero aksesuarą.
  • Mini figūrėlės. Elniukai, angeliukai, nykštukai, sniego seneliukai ir t. bet kokiai kompozicijai suteikia pasakišką natą. Nostalgija vaikystei nebūna nemiela širdžiai…
  • Visžalių augalų šakelės. Tokia detalė bet kokiai kompozicijai įkvepia gyvastį, primena senolių tradicijas, grožiu, jaukumu nurungia plastikinius augalus.

Įvairiausių kalėdinių dovanų rasite  www.tarpgeliu.lt ir salone Kaune.

Skaityti 4494 kartai