Šaunu! Gyvenimas jums pametėjo puikią progą artimai sielai surengti staigmeną – linksmai pasveikinti, palinkėti laimės ir pamiršti nuoskaudą, jeigu ji tūnojo kažkur širdyje. Sakysite, kas čia per paistalai? Tai ne paistalai, o smagaus, pozityvaus salono kliento istorija paremtas pasiūlymas. Pasmalsaukite!

apsikabinimas

„Sveiki! Aš Arnas. Turiu rimtą reikalą, tik nesikvatokite, juolab, nieko bloga apie mane nepagalvokite – vestuvių proga noriu pasveikinti buvusią meilę. Tik ne su gėlių šluota, kažkaip kitaip. Gal man padėsite?“ Žinoma!

  • Jūsų vardu į šventės vietą kurjeris ar elegantiškas personažas Husaras pristatys ne gėlių šluotą, o, pavyzdžiui, gėlių dėžutę ar įspūdingą 50 rožių puokštę. Surišime ir iš daugiau žiedų ar buvusios mylimiausių gėlių.
  • Pagalvokite apie paauksuotą rožę ar jų puokštę. Nekvepės, bet užtat daug metų žydės tarsi saugodamos gražios draugystės prisiminimus. O gal ilgai žydinti rožė dėžutėje jums arčiau širdies?
  • Širdis linksta prie dovanos? Gražią tolimesnę draugystę su buvusiąja ar buvusiuoju įprasminančių linksmų, saldžių dovanų salone tikrai nestinga. Išsirinksite pagal savo skonį, piniginę ir, žinoma, atsižvelgdami į naujos poros supratingumą. Menas nesunervinti, neįžeisti, pasveikinti, taip sakant, tiksliai į dešimtuką.

… Pasibučiuokim ir geros kloties! Ir aš džiaugiuosi iš visos širdies. Kad laimės paukštę pagavai ir mane geriausiu draugu/drauge pasilikai…

Apsilankykite salone Savanorių pr. 319 a, Kaune arba www.tarpgeliu.lt

Skaityti 1793 kartai

Susiję įrašai