Tikriausiai žinote posakį “geriau vėliau negu niekada”? Tai štai: nieko tokio, jeigu pamiršote kokį draugą, giminaitį ar kolegą pasveikinti gimimo dienos proga (ne taip paprasta gi visų pažįstamų gimtas datas atsiminti) – pasveikinkite po gimtadienio! Abejojate, kad dera taip elgtis? Štai jums nuolatinės salono klientės Dovilės pasakojimas–atsakymas į šį klausimą ir dar vienas kitas patarimas.

gimtadienio-tema

“Liaudiškai sakant, esu socializuota, tiksliau – turiu asmeninę veidaknygę (čia aš apie “facebook”), kurioje galiu paskaityti, kada kas iš mano draugų švenčia gimtadienį ir suskubti pasveikinti. Reikalas tame, kad ne visi mano draugai turi tą veidaknygę, todėl, nuoširdžiai sakau – tikrai pasitaiko, kad kažkokio brangaus žmogaus gimtadienį, lėkdana paknopstom per gyvenimą, pražiopsau. Bet nesuku dėl to galvos – kai prisimenu ar kažkas kitas primena, kad man su atmintimi nekas, pasitaisau – perku gėlių, dovanų ir lekiu žmogui, taip sakant, pratęsti šventę. Ir kas svarbiausia, jeigu kažkuris ir buvo užsigavęs, kad jį pamiršau, iškart atlyžta. Greičiausiai dėl to, kad parodyti dėmesį niekada nevėlu. O gal ledus ištirpdo gėlės, dovanos? Koks skirtumas, svarbu prisimenu! Va ir įrodymas, kad patarlė “geriau vėliau negu niekada” nėra iš piršto laužta. Man ji yra kaip kokia auksinė taisyklė!

Beje, jei atsitokėjusi, kaip aš sakau, iš meškos žiemos miego prisimenu, kad pražiopsojau mylimo ar mano širdžiai svarbaus žmogaus gimtadienį ir matau, kad dėl darbų gausos nespėju skirti laiko gėlių puokštės, dovanos paieškai, o noriu padaryti tai, kaip sakoma, čia ir dabar, lendu į jūsų elektroninę parduotuvę. Viens du išsirenku, ką noriu, užsisakau. Belieka baigus darbus pas jus atvažiuoti, pasiimti “lauknešėlį” ir aplankyti žmogų, kurio gimtadienį tikrai ne iš blogos valios pamiršau. Tiesa, yra buvę, kad ir kurjerio paslaugomis pasinaudojau, nes mačiau, kad niekaip nespėsiu aplankyti gimtadienį švenčiantį žmogų. Štai taip aš sprendžiu problemą, kuri ilgainiui man jau ne problema. Ir šventai tikiu: geriau vėliau negu niekada”.

Štai keletas pasiūlymų gėlių, dovanų klausimu, jeigu staiga prisiminėte, kad ne iš blogos valios pražiopsojote kažkieno gimtadienį, o laiko gėlių, dovanų paieškoms kaip ir stinga norint pasveikinti, taip sakant, čia ir dabar…

Pirkti

Gėlių puokštė sveikinimui Gėlės ir doavana  Gėlių tortas

Apsilankyte svetainėje www.tarpgeliu.lt ar salone Kaune, Savanorių pr. 319a.

Skaityti 924 kartai