Ramybės neduoda galvoje dūzgiantis klausimas, kokių gėlių padovanoti Mamai, nes, rodos, visokių jau dovanota? Turime netikėta pasiūlymą – pamėginkite parinkti puokštę ar pavienių žiedų, atsižvelgiant į brangiausio pasaulyje žmogaus charakterį.

Mamos diena

Jūsų Mamos požiūris į gyvenimą gana konservatyvus? Jai tikrai patiks stambiažiedės lelijos, prisirpusio raudonio, burgundiško vyno spalvos rožių žiedai. Beje, galite pagalvoti ir apie tokį netikėtumą, kaip kelis metus žydinčios (stabilizuotos konservuojant specialiu būdu) rožės. Dar vienas variantas – žiedais apsipylęs ar koks lapinis vazoninis augalas.

Mama – visa galva panirusi į verslo reikalus? Vadinasi, jai reikia ir ji greičiausiai ilgisi ramybės, poilsio, šviesos. Nudžiuginkite ją geltonomis rožėmis, lelijomis ar chrizantemomis (mažina stresą, įtampą, teikia energijos, pozityvo) Tiktų ir geltonų bei baltų gėlių puokštė, paskutinio mados šauksmo gėlių dėžutė.

Mamai gamtos mylėtojai bus malonu iš vaiko rankų priimti gerberų, irisų, eustomų, alstromerijų, tulpių, kitokių darželiuose jau sužydusių gėlių – jos žadina lengvumo, šilumos jausmus.

Jūsų Mama aktyvi, sportiška moteris? Rožės ar orchidėjos jai bus tarsi komplimentas, kokia jį šauni, pasitempusi, spinduliuojanti gyvenimo džiaugsmą.

Mamai namų šeimininkei dovanokite, pavyzdžiui, spalvingų tulpių ar įvairių gėlių žiedų puokštę, išduodančią jūsų meilę ir rūpestį.

Nepamirškite: Mama džiaugsis tiek bet kokia su meile jūsų išrinkta puokšte, tiek vieninteliu gėlės žiedu. Svarbu ją stipriai priglausti prie širdies.

Keli naudingi patarimai

  • Jeigu apie dovaną Mamai negalvojate, pagalvokite apie, pavyzdžiui, gėlių ir kvepalų, saldėsių ar kokių gurmaniškų skanėstų kompozicijas, vadinamąją valgomą puokštę.
  • Gegužės pirmąjį sekmadienį Mamos negalėsite aplankyti? Užuot ją sveikinus iš anksto, geriau pasinaudokite kurjerio paslauga. Jai tai bus dviguba staigmena!
  • Geriau nedovanokite Mamai dirbtinių gėlių, nors jos jums pasirodytų ir labai gražios.

Daugiau pasiūlymų www.tarpgeliu.lt ir salone Savanorių pr. 319a, Kaunas.

Skaityti 1066 kartai