Vadinasi, vyrų ir vėl laukia rimtas reikalas – pasveikinti mylimas ir gerbiamas moteris. Kaip žinia, gėlės šia proga – nepamainomos. Šį sykį būtent apie jas, mieli vyrai, ir paplepėkime, o kitą – draugiškai aptarsime ir originalias dovanėles

kovo8

Moterų šventė paprastai asocijuojasi su tokiomis pavasariškomis gėlėmis, kaip tulpės, narcizai, hiacintai. Raudonos rožės irgi kovo 8-tąją turi paklausą! Bet tai nereiškia, kad su kitokiais gėlių žiedais prašautumėte pro šalį. Anaiptol! Moteriai užvis svarbiausia dėmesys. Todėl bet kokios gėlės Moters dieną yra teisingas pasirinkimas. Žinoma, į moters prioritetus visada gerai atsižvelgti, tarkim, jeigu moters mylimiausios gėlės yra eustomos, dovanokite eustomų. Jeigu žinote, kad dama žengia koją į koją su mada, atkreipkite dėmesį į gėlių dėžutes ir t. t. Tiesiog į reikalą pažiūrėkite kūrybiškai.

PIRKTI ⇓

Pasiūlymai iškilus konkrečiam klausimui

Žinote, kad moteris, kurią norite pasveikinti su kovo 8-tąja vertina ilgalaikį grožį, todėl jai prie širdies labiau ne skinti, o vazoniniai augalai? Staigmena jūsų pusėje! Stabilizuotų rožių kompozicijos, taip sakant, nekelia klaustukų.

PIRKTI ⇓

Kokios gėlės labiausiai pamalonintų brandžią moterį? Jeigu dama jums artima, nekreipkite dėmesį į jos amžių – dovanokite jai jos mylimiausių gėlių. Kolegei, bosei ar kitai brandžiai moteriai puikiai tiks, taip sakant, solidi sodrių spalvų (bordo, alyvinės, geltonos, raudonos ar kt.) žiedų puokštė, pavyzdžiui, stambiažiedžių rožių, gerberų, tulpių ar kt.

PIRKTI ⇓

Sveikinsite žmoną? Greičiausiai žinote, kokios gėlės ją užburia, tokias ir dovanokite. Neatkreipėte į tai dėmesio? Išties puikus pasirinkimas – kvapnūs pavasario žiedai.

PIRKTI ⇓

Kokių gėlių padovanoti jaunai damai? Pamaloninkite ją smulkiažiedėmis gerberomis, eustomomis, alstromerijomis, frezijomis ar irisais. Vietoje sodrių spalvų žiedų geriau rinkitės pastelinius, nepilnai išsiskleidusius ar tiesiog pumpurus.

PIRKTI ⇓

Kuo nustebinti mamą? Tai gali būti gausiai žiedais apsipylusi vazoninė orchidėja ar antūris, amarylis ar mėlynos rožės… Tiks ir sodrių spalvų gėlių krepšelis. O gal prisiminėte, kokios gėlės labiausiai virpina mamos širdį?

PIRKTI ⇓

Tegul šiųmetė Moters diena bus atskaitos taškas moterims gėlių dovanoti kuo dažniau ir be jokios progos!

Daugiau pasiūlymų www.tarpgeliu.lt ir salone Savanorių pr. 319a, Kaunas.

Skaityti 2014 kartai