Štai keli auksiniai patarimai tiems, kurie tiki ar nori patikėti, kad moterį su gėlėmis galima nuginkluoti.

geles-moterims

Būkite spontaniškas! Taip, moterys paprastai tikisi gauti gėlių per gimtadienį, Šv. Valentino ar Moters dieną. Kai kuri netgi gali susierzinti gėlių negavusi šiomis progomis! Bet… Gėlės, įteikiamos moteriai be progos, juolab, su tokia ar panašia žinute „aš šiandien galvojau apie tave“ – veikia stebuklingai.

Nepraleiskite progos! Dovanokite Jai gėlių įvertinę menkutes smulkmenas: gardžią vakarienę ar su meile paruoštus pusryčius, šiltą apkabinimą per pietų pertrauką, jaukų žvilgsnį siaučiant su draugais ar rankos spustelėjimą žiūrint filmą kino teatre… Pamėginkite įsiklausyti į užuominas ir suprasite: kiek nedaug reikia, kad… viskas būtų gerai!

Kaskart fantazuokite! Kad gėlės moteriai neatsibostų, turite įdėti šiek tiek pastangų. Įvertinkite jos stiliaus jausmą, pamėginkite prisiminti, kur jai smagiausia prisimerkti gėlių ir jomis grožėtis. Būtinai prisiminkite ir tai, kokios gėlės jai provokuoja šilčiausius jausmus.

Nebijokite pasielgti kitaip! Tarkim, salone pageidaukite, kad gėles jūsų vardų damai įteiktų kurjeris. Jei ne tradicinis vyrukas, tai Husaras, Viduramžių ponas ar Piratas. Galų gale nupirkite originalią puokštę ir pasistenkite ją įteikti netradicinėje vietoje, pavyzdžiui, jai sėkmingai su slidėmis nusileidus nuo svajonių kalno.

Neatsilikite nuo mados! Dovanokite augalų kompozicijas, taip sakant, pagal paskutinę madą – pasufleruosite, kad žengiate koją į koją su laiku ir neketinate sustingti vietoje.

Pasinaudokite profesionalų paslaugomis! Pasistenkite susidraugauti su floristu, tiksliau – atskleiskite jam kuo daugiau detalių apie Ją, jos pomėgius, stilių, jausmus. Tada beliks Jai į ausį pakuždėti gražiausius žodžius…

Ar žinote, koks paprasčiausias ir tuo pačiu šauniausias būdas parodyti moteriai dėmesį? Amžių išmintis byloja: padovanoti jai gėlių! Ir nepamirškite: moteris pamena, kada paskutinįjį sykį įteikėte jai gėlių!

Apsilankykite salone Savanorių pr. 319 a, Kaune arba  www.tarpgeliu.lt

Nuotrauka. shutterstock.com

Skaityti 1112 kartai