Ačiū radijo stoties “M-1” kolektyvui už tai, kad inicijavo ir išpopuliarino dar vieną smagią šventę nacionalinę Vyrų dieną (tarptautinė, kaip žinia, minima lapkritį).

Drauge švęskime nacionalinę Vyrų dieną!

Vyriją sveikiname paskutinįjį gegužės penktadienį. Dar 2011 metais inicijuojant šią šventę radijo ir televizijos laidų vedėjas Mindaugas Stasiulis yra sakęs, kad būtų apsileidimas savo šalyje neturėti tokios datos. Anot jo, Vyrų diena paprasčiausiai turėtų būti linksma diena, per kurią galėtume dar sykį draugiškai, ironiškai įvertinti spalvingus vyrų ir moterų santykius. Kaip šoumenas svajojo, taip ir nutiko – Vyrų dieną lietuvaičiai švenčia linksmai ir nestandartiškai! Kas į žygį baidarėmis išsiruošia, kas su smagia kompanija į gamtą traukia, kas specialiai šiai šventei skirtuose renginiuose, pavyzdžiui, „Purvaspirdyje“, dalyvauja.

Linksmai švenčiant, be abejo, neapsieinama be linksmų dovanų. Nustebsite, koks didelis jų pasirinkimas originaliomis idėjomis garsėjančiame salone „Tarp gėlių“. Čia ir originalią puokštę vyrui galima užsakyti, ir glėbį skintų, pavyzdžiui, vyriškais vadinamų gvazdikų (ar žinote, kad jie griausmingai grįžo į gėlių madą?) ar krauju prisirpusių rožių nupirkti. Visų gražių gėlių, nuotaiką keliančių dovanų neišvardysi ir nėra reikalo tai daryti – reikia pamatyti savo akimis ir išsirinkti tai, ką kužda nuojauta.

Įvairiausių dovanų vyrams rasite  www.tarpgeliu.lt ir salone Kaune.

Skaityti 981 kartai

Susiję įrašai