Iki sausio 20 dienos liko vos savaičiukė kita, todėl suskubkite – jau šią minutę pamąstykite, kokius dar žmones, gimusius po šiuo zodiako ženklu, jums svarbu pasveikinti su gimtadieniu.

Dovanos ožiaragiui

Gyvos gėlės tegul būna pagal astrologų įžvalgas…
O jie sufleruoja: Tiek Ožiaragis, Tiek Ožiaragė su malonumu į vazą pasimerks, taip sakant, rožių su stotu, tiksliau – raudonų ar burgundiško vyno spalvos. Dama greičiausiai pasijus it devintame danguje gavusi milžinišką rožių puokštę, tarkim, iš šimto aistringų žiedų. Ir reziumė kalbant apie Ožiaragio mylimas rožes: geriau vienspalvė puokštė nei marga.
Mažai šansų prašauti pro šalį po šiuo zodiako ženklu gimusiam žmogui įteikiant gėlių kompoziciją  krepšelyje ar dėžutėje iš bet kokių žiemos gėlių (amarilių ar kt.) – praktiškajam Ožiaragiui patinka, kai nei vazos nereikia ieškoti, nei ypatingo dėmesio gyvoms gėlėms skirti.

100 raudonų rožių Rožių dėžutė Raudonos rožės

Kas kita – stabilizuotos rožės
Specialiu būdu stabilizuotos gyvos rožės žydės ir Ožiaragio akis bei širdį džiugins iki trijų metų, Negana to, ir trypčioti apie jas nereikės, tik retsykiais dulkelę kitą nuo žiedų, lapelių nuvalyti. Beje, kadangi Ožiaragis ne tik sodrių, bet ir, taip sakant, mistinių spalvų gerbėjas, drąsiai galite rizikuoti tiek, jam, tiek jai dovanoti mėlynas rožes.

Stabilizuotų rožių kompozicija Miegančių rožių dėžutė "Aqua Blue" Skinsiu raudoną rožę.

Dovana – rimtas reikalas
Taip sako irgi astrologai. Jeigu sako, vadinasi žino, kad su pirmu po ranka papuolusiu daiktu, taip sakant, neišdegs. Taigi, jeigu brangiems praktiškiems daiktams, kuriuos po Ožiaragio ženklu gimę žmonės paprastai itin vertina, negalite išlaidauti, kreipkite mintis į originalumą. Arba dovana parodykite, kad jį ar ją neprastai pažįstate ir neretai sugebate skaityti mintis (Ožiaragiai garsiai mėgsta jomis dalintis). Taigi, jei girdėjote…

  • Trokštu, kad svajonės pildytųsi. Tegul šis medinis laivas kiekvieną dieną Ožiaragiui simboliškai primins, kad dar daugiau judesio, atkaklumo ir svajonės taps ranka pasiekiamos.
  • Saugau prisiminimus. Metalo amžiuje „pražydusi“ rožė žydės amžinai.
  • Man smagu skaičiuoti metus. Įteikiant jubiliatui ar neapvalaus gimtadienio proga ranka graviruotą stiklo taurę, beliks palinkėti, tarkim, ilgiausių metų!
  • aš myliu Lietuvą. Taip paprasta ją turėti širdyje ir dar paprasčiau – prisiminti kaskart dirstelint į valandas laikrodyje.
  • turiu stiliaus jausmą. Stilingas dūmelį užtraukti mėgstantis žmogus stilingo žiebtuvėlio neleis sau paslėpti stalčiuje, nes tai – ypatingas įvaizdžio aksesuaras.
  • daiktai man neaktualu. Su žmogumi, kuriam daiktai nėra vertybė, tikrai drąsiai galima pašmaikštauti, padovanojant jam linksmą smulkmeną.

Apsilankykite salone Savanorių pr. 319 a, Kaune arba www.tarpgeliu.lt

Skaityti 4064 kartai