Nors, anot astrologų, Šauliai linkę šimtą sykių daugiau duoti nei gauti, per gimtadienį dovanas ir gėles jie priima su didžiausiu malonumu. Nešykštėkite Šauliui gėlių! Teikite jų visą glėbį arba originalią margaspalvių gėlių puokštę. Kokie gėlių žiedai Šauliui arčiausiai širdies? Jam patinka įvairiausios gėlės! Dėl dovanos patartina rimčiau pasukti galvą. Štai keletas pasiūlymų

Dovanos pagal zodiako ženklą: Šaulys
  • Gera dovana gyvenimo džiaugsmus rieškučiomis semiančiam Šauliui – linksma dovana. Išrinkite tokią, kad juoką jam keltų ne tik gimimo dieną.
  • Šaulys yra žingeidus, jam patinka naujienos, todėl neapsiriksite jam įteikę bilietą į naujausią kino filmą ar kokio jo mėgstamo atlikėjo naujausio muzikos albumo pristatymo vakarą. Gera knyga jam, taip sakant, irgi ne pro šalį.
  • Šaulys – naujausių technologijų gerbėjas. Tai reiškia, kad jam tinka dovanoti, tarkim, naujausio modelio planšetę ar sveikų kokteilių plaktuvą.
  • Kadangi Šaulio aistra yra kelionės, drąsiai jį pakvieskite drauge pakeliauti! Nebūtina vykti į kažkurią Europos sostinę – Šaulys džiaugsis aplankęs, tarkim, žymiausias gimtos šalies pilis. Jam nepamaišys jokia keliautojo atributika, pavyzdžiui, patogi kuprinaitė ar gertuvė, naujausio modelio kompasas ir pan.
  • Galima ryžtis Šauliui dovanoti netgi kvepalus. Pastebėta, kad po šiuo zodiako ženklu gimusių moterų mylimiausi yra gėlių aromatai, o vyrų – su medžio natomis. Jei su kvepalais baiminatės prašauti pro šalį, galite pamėginti Šauliui padovanoti nedidelį kiekį “šauliško” kvapo pilstomo garsaus Bulgarijos gamintojo “Refan” kvapiojo vandens (rasite salone „Tarp gėlių“). Jums neatsieis brangiai, o Šauliui galbūt suteiksite progą išbandyti neįprastą kvapo variantą.
  • Šaulys bus didžiai dėkingas net ir tuo atveju, jeigu jam įteiksite kokią mielą smulkmeną, suvenyrą. Jų jis greičiausiai turi begalę, tačiau Šauliui kuo daugiau, tuo geriau.

Prašome, rinkitės, kuo nustebinti Šaulį…

Skaityti 1830 kartai