Tokia idėja jums prie širdies, nes aplink sukasi ne vienas mylimas smaližius? Puiku! Mes turime jums įvairiausių romantiškų staigmenų.

Valentino saldainių puokštė

Žinoma, prie saldžios dovanos galima paplušėti pačiam, tarkim, vienaip ar kitaip papuošti mylimo žmogaus mėgstamų saldainių dėžutę ar šokolado plytelę. Galima jam iškepti firminių pyragėlių ar tortą… Deja, deja… Ne visi pasižymime lakia fantazija, kad sukurtume originalią dovaną. Kitiems dėl darbų gausos stinga laiko tuo užsiimti. Galų gale, daugeliui vyriškos lyties atstovų rankų darbo dovanos – moteriškas reikalas. Tada ir verta keliauti į floristikos saloną. Kodėl ne į prekybos centrą? Floristų sukurtos saldžios dovanos palieka įspūdį. Tuo tarpu šokoladas įprastame dovanų maišelyje – patys žinote…

Salone jums pasiūlysime originalių formų, dizaino saldainiais “pasaldintų” gėlių puokščių ir kompozicijų, išskirtinio skonio saldainių, šokoladų. Kas svarbiausia, pasirinktus saldėsius, jums pageidavus, floristai originaliai supakuos. Jums beliks, prieš aplankant mylimą žmogų, pagalvoti, kokių gražių žodžių  jam pasakyti, kad širdis suspurdėtų.

Ar žinote, kad…

Dovanas, gėles į namus mylimiems žmonėms galima užsakyti internetu. Jums pageidavus, salono atstovas (įspūdžiui sustiprinti jis gali įkūnyti tokius personažus, kaip Viduramžių ponas, Husaras, Piratas) jas pristatys į namus, biurą ar kitą vietą.

…Gyvenimas tiesiog per trumpas, kad būtų galima nemylėti ir to nepasakyti tiems, kuriuos mylite…

Skaityti 1936 kartai