Kraujo raudonio tokios gėlės seniai pripažintos amžinos meilės simboliu. Taigi, neapsiriksite, jei per Šv. Valentiną mylimuosius paskandinsite rožių jūroje.

Floristai Meilės šventės neįsivaizduoja be rožių

Nebūtinai raudonų rožių turite dovanoti – spalvota, baltų, geltonų ar oranžinių rožių puokštė palieka ne mažesnį įspūdį. Ypač, jeigu ji originaliai sukomponuota, taip sakant, dar niekur niekada nematyta. Dar vienas variantas išsakyti beribę meilę žmogui – įteikti jam milžinišką, pavyzdžiui, širdies formos rožių puokštę, liudijančią, koks jis svarbus jūsų gyvenime. Vieno rožės žiedo irgi nereikia sumenkinti – “sukomponuotas” su degančiu žvilgsniu, stipriu apkabinimu ir saldžiu bučiniu jis veikia stebuklingai – priverčia dar stipriau plakti mylinčią širdį. Taigi, išreikškite meilę dovanodami rožes. Ir nebūtinai tradicines skintas…

  • Ilgai žydinčios, tiksliau – pagal specialią technologiją stabilizuotos rožės mylimą žmogų džiugins ne vienerius metus. Tokiomis unikaliomis gėlėmis, jums pageidavus, floristas praturtins gyvų rožių puokštę, stilizuos dovaną ar paprasčiausiai ilgai nevystantį rožės žiedelį paslaptingai supakuos į stilingą dėžutę. 
  • Specialiu būdu sudžiovinta, tada grynu 24 karatų aukso sluoksniu padengta grakšti rožė – dar viena unikali meilę ir prabangą spinduliuojanti dovana. Ji papuoš mylimojo žmogaus namų interjerą ir “žydės” visą gyvenimą. Auksu dengta rožė – tarsi amžinas meilės prisiminimas.

Verta žinoti

Originalių įvairiausių gėlių puokščių, unikalių konservuotų ir grynu auksu dengtų rožių galima ne tik salone įsigyti, bet ir užsakyti internetu. Įmonės darbuotojas, jums pageidavus, “žydinčią” dovaną pristatys į namus ar biurą.

Skaityti 1389 kartai