Žinodami, kokį būdą, savybes žvaigždės  nulėmė gimusiems po šiuo zodiako ženklu, turėsite didesnį šansą vieną, kitą ar trečią savo aplinkos Vandenį nustebinti. Štai originalūs pasiūlymai pagal astrologus ir mus, tiksliau – salono profesionalus!

vandenis-dovanos

Vandeniui TIKRAI patinka gėlės!
Ir jam nė motais, kad už lango žiema – gėlės specializuotuose salonuose juk žydi kiaurus metus! Anot astrologų, Vandenis – gan spalvingų bruožų, norų asmenybė, todėl, nėra ko stebėtis, kad jam labiausiai prie širdies spalvingos originalios gėlių puokštės. Tokios su „cinkeliu“ ir, žinoma, paskutinės mados prieskoniu.

Vandenis paprastai maloniai suglumsta, apdovanotas egzotišku vazoniniu augalu, nes jam malonu rūpintis nauja gyvybe.

Vandenis, taip sakant egzotiškas iki kaulų smegenų – vertina ir egzotinius potyrius, ir egzotinį maistą ir, neabejojame, egzotiškas dovanas, kad ir „du viename“.
Kompozicija su gėlėmis ir anasu

Kas dėl dovanos?
Vandeniams didžiausią džiaugsmą kelia bene ekskliuzyvinės dovanos. O ekskliuzyvą gi galima suprasti vienaip ir kitaip. Svarbiausia, kad tokia dovana įsirėžtų į atmintį ir rastų vietą Vandenio gyvenime. Taigi… miklinkite smegenėles, kas tai galėtų būti? Gal tai…

Maloniai uoslę kutenantis aromatas? Dėl intrigos jis gali būti paslėptas dekoratyvioje dėžutėje ir praturtintas ilgai žydinčiu rožės žiedu. Kiti dekoratyvūs elementai pagal jūsų pageidavimą…
Dovana kvepalai

Dekoratyvus vokelis? Gali būti ir toks, tarkim, rėmelyje. Tik vienas bet… Grynuosius Vandenis kaip mat išleis ir pamirš, kas dovanojo. Bet gi vokelyje gali būti paslėpta kitokia jūsų sugalvota nepamirštama miniatiūrinė dovana ?
Sveikinimas rėmelyje ir vokelis pinigams

Įvaizdžio aksesuaras su mintimi? Tokį galima parinkti ir pagal žmogaus gyvenimo būdą, ir pagal mėgstamą ar jo įvaizdį atspindinčią spalvinę gamą ir t.t. Dovanėle galima išsakyti ir slapčiausias mintis!
Kojinės su užrašu

Rytas su ypatinga kava ir aukso prieskoniu? Šventa tiesa: kavos aromatą bei skonį sustiprina indas, kuriame šis gėrimas plikomas ar į kurį pilamas. Aukso dulkėmis nubarstytas šokoladas ryto kavos ritualą pakylėja iki dangaus…
Puodelis "Zodiako ženklas"

Sėkmės paukštė? Rytų astrologai lenkia galvas ir sako, kad nėra pasaulyje tikresnio  sėkmės simbolio kaip dramblys. Jis simbolizuoja meilę, kantrybę, ištikimybę, išmintį… Kodėl nepasiūlius pagauti sėkmės paukštę?

Rėmelis su drambiuku

Netradicinis paveikslas? „Globojamas“ auksinės žuvelės, kasdien primins, jog norų nevalia išsižadėjo – tada jie tikrai išsipildys.
Auksinė žuvelė

Atkreipkite dėmesį! Vandeniams svarbu originalumas, pribloškiantis įspūdis, o ne tai, kiek jūs investavote į dovaną. Taigi, teks pasistengti nustebinti!

Apsilankykite salone Savanorių pr. 319 a, Kaune arba www.tarpgeliu.lt

Skaityti 2765 kartai