Rodos, po šiuo zodiako ženklu gimęs žmogus negali būti įnoringas, nes jis gi moka plaukti pasroviui, todėl  bet kokia dovana jam turėtų tikti. Anaiptol! Reakcija į dovaną, gėles paprastai priklauso nuo Žuviuko ar Žuvytės nuotaikos. Pamėginkime drauge pasukti galvas, kas Žuviai išsklaidytų blogas emocijas, o geras – papildytų.

dovanos-zuvys

Gyvos gėlės visada „į temą“
Žuvytės paprastai tirpsta dėl originalią gėlių puokščių. Tuo tarpu Žuviukams, kaip bebūtų keista, efektyviau teigiamus jausmus sukirbina vazoniniai augalai. Jeigu žinote, kad Žuviukui tokią gėlę tikrai padės prižiūrėti šalia esanti moteris, nedvejokite dėl  pasirinkimo.

PIRKTI

Tiesa, vazoninis augalas moderniame vazone su drėkinimo sistema – moderni dovana „du viename“.

PIRKTI ⇓

Moterys už ilgalaikį grožį visame kame
Taigi, verta atkreipti dėmesį į ilgai žydinčias rožes bei originalias jų kompozicijas. Ypač tas, kurioms antrina mielos „smulkmenos“, tarkim, upinių perlų vėrinys, sidabro šaukštelis kvapniai kavai pamaišyti, skanėstų rinkinys ar kt.

PIRKTI

Originali dovana praturtina jausmus
Žuvys palankiai vertina sentimentalias dovanas „su cinkeliu“. Taip pat keliančias prisiminimus, susietas su magiškais dalykais, turinčias išliekamąją vertę. Ir daikto kaina tikrai neturi jokios reikšmės – džiaugsmas slypi kituose dalykuose, tarkim, nuoširdžiuose pridėtame atviruke išguldytuose žodžiuose.

PIRKTI

PIRKTI

Žuvys neabejingos ne tik gero gyvenimo skoniui – gimusieji po šiuo zodiako ženklu vertina ir, taip sakant, originalius valgomus skonius. Kas įdomu, neretas Žuviukas anksčiau ar vėliau tampa ypatingų skonių kolekcionieriumi.

PIRKTI

Ieškant dovanos, liaudiškai sakant, visko pertekusiam Žuviukui, dviračio išradinėti tikrai nereikia. Puikus sprendimas – gyvenimo taurę dar šlakeliu geros nuotaikos papildantis suvenyras ar koks muzikinis siurprizas.

PIRKTI

Dar kelios mintys Žuvų gimtadienio tema

  • Žuvis būtinai atkreips dėmesį į tai, kaip dovana supakuota. Taigi, pamirškite tokį daiktą, kaip dovanų maišelis iš prekybos centro.
  • Astrologai tikina, kad praktiška dovana (tarkim, dulkių siurblys, taurių rinkinys ir kt.) – nėra tinkama Žuviai. Tačiau… Yra Žuvų, kurioms imponuoja praktiškos dovanos kokybė, kaina ar originalus įpakavimas.

Apsilankykite salone Savanorių pr. 319 a, Kaune arba www.tarpgeliu.lt

Skaityti 2937 kartai