Žinoma, kad patogu tiek gėlių puokštę, tiek dovaną išsirinkti ir nusipirkti elektroninėje parduotuvėje – nereikia kojos iš namų kelti, belieka tik kurjerio su pirkiniais sulaukti.

tg

Vizitas į specializuotą gėlių, dovanų saloną irgi turi pliusų. Čia galima uoslę pamaloninti įvairiausiais gėlių aromatais, pamatyti, kaip kuriamos puokštės, kokie gėlių deriniai atrodo itin įspūdingai, kokie vazonai augalams šiandien madingi. Kas dėl dovanų, kiekvieną daiktą galima paimti, pačiupinėti ir pamėginti nuspėti, kokią bus žmogaus reakciją, jį gavus.
Specializuota parduotuvė – jauki pašnekesių su profesionalais vieta. Jiems galima išsakyti slapčiausius savo norus dėl puokštės, išklausyti jų patarimus, įvertinti vienai ar kitai progai tinkančių dovanų pasiūlymus.

Kaune įsikūrusiame specializuotame gėlių bei dovanų salone “Tarp gėlių” (Savanorių pr. 319A), atvykus atsiimti elektroninėje parduotuvėje (www.tarpgeliu.lt) įsigytų pirkinių pasinaudojus paslaugą “Pasiimsiu pats”, klientų laukia maloni staigmena – puodelis kvapnios garuojančios kavos. O nekauniečių – dar ir smagus pasiūlymas, taip sakant, prie to paties susipažinti, pavyzdžiui, su atgijusiu Kauno senamiesčiu, šurmuliuojančia Laisvės alėja, istorinėmis miesto vietomis ir t. t. Salono darbuotojai kantriai paaiškins, kaip pasiekti vieną ar kitą pasirinktą objektą.

Paslauga “Pasiimsiu pats” verta pasinaudoti ne tik tiems, kas netingi ir jaučia malonumą pajudėti… Ir iš padebesių nusileidusiems Kauno oro uoste ir trokštantiems namo ar pas mylimuosius sugrįžti su originalia gyvų gėlių puokšte ar dovana. Iki susitikimų salone!

Skaityti 1142 kartai