Dovanoti – malonus jausmas. Kas galbūt netikėta, dovanojimo džiaugsmą širdyje galima patirti ir perduodant gėles, dovanas per kurjerį. Šį kartą apie tokį sveikinimo būdą ir paplepėkime. Kurjerio paslaugos populiarios buvo dar senovėje. Tiesa iš pradžių jos buvo prieinamos tik turtingiems aristokratams: hercogams, grafams, baronams ir t. t. Paprastai gėles jų vardu kurjeris įteikdavo operos primadonoms, teatro dievaitėms. Kiek vėliau kito žmogaus paslauga perduoti gėlių jau galėjo pasinaudoti ir vidutinio turtingumo jaunikaičiai, dažniausiai žodžiais neišdrįstantys pasakyti apie širdyje įsiplieskusį meilės jausmą.
Šiais laikais floristikos, gėlių, dovanų salonams atstovaujančių kurjerių paslaugos yra visiems prieinamos. Negana to, jos nestokoja populiarumo, nes taupo užsakovo laiką, pinigus. Pagalvokite: ar metę verslo reikalus sėsite į lėktuvą ir skrisite namo, kad pasveikintumėte gimtadienį švenčiančią mylimą žmoną? Arba ar dardėsite automobiliu kelias paras į Angliją, kad vienokia ar kitokia proga pasveikintumėte emigravusį giminaitį? Žinoma, ryžtis tokiai avantiūrai galite, tačiau, kiek tai kainuos ir kiek laiko atims. Šiuo atveju be jokios abejonės kurjerio paslauga yra geriausias būdas pasveikinti. Ir padaryti žmogui siurprizą!

TARP GĖLIŲ: ko vertos kurjerio paslaugos

Kita vertus, padaryti siurprizą malonu ir, taip sakant, lengvai ranka pasiekiamam žmogui, tarkim, mylimai moteriai. Įsivaizduokite: vakare su ja jaukiai įsitaisote prie žydrojo ekrano ir staiga išgirstate durų skambutį. Paraginate mylimąją dirstelėti, kas užsuko į svečius. O už durų – elegantiškas kurjeris, nekantraujantis jai padovanoti glėbį gėlių (beje, salone „Tarp gėlių“ dėl dvigubo įspūdžio galima pageidauti, kad kurjeris įkūnytų vienokį ar kitokį personažą, pavyzdžiui, Viduramžių poną).
Dar vienas pavyzdys: jūsų mylimoji biure lieja devintą prakaitą, kai išvysta pro duris beįžengiantį kurjerį su pribloškiančio grožio puokšte. Kiek džiaugsmo ir sumišimo paaiškėjus, kad ji skirta jai. Iškart ne tik nuotaika pagerėja, bet ir savivertė pakyla. Ypač tada, jeigu gėlės jai įteiktos be jokios progos. Tiesiog todėl, kad ji YRA. Štai kokių jaudinančių akimirkų galima patirti kurjerio dėka.

Firmoje „Tarp gėlių“ išrinkti originalią puokštę, dovaną ir kartu užsakyti kurjerio paslaugą galima dviem būdais: apsilankius salone arba www.tarpgeliu.lt dirba Jums jau daugiau nei dvidešimt metų!

Skaityti 1239 kartai