Ne apie bilietą į operetę, operą ar roko žvaigždės koncertą pakalbėkime – apie sveikinimą, lydimą jaukių smuiko garsų. Jis nepalieka abejingų!

Smuikininkas

Smuiku puikiai griežiantis salono atstovas Artūras gėles pristato ir muzikuoja visur, kur pageidauja salono  klientai: didmiestyje ar provincijos miestelyje, namuose, restorane ar biure, ankstų rytą, vidurdienį ar vėlų vakarą, žiemą, rudenį ar vasarą. “Dovanoju žmonėms ilgai atmintyje išliekančias, jaukias akimirkas. Patikėkite: lig šiol nepasitaikė žmogaus, kurio širdies nesuvirpino toks sveikinimas, tiksliau – smuiko garsai ir, taip sakant, gėlės į namus iš smuikininko rankų. O jeigu, klientui pageidavus, dar ir husaro eilutę tenka užsivilkti, įspūdis būna kelis sykius stipresnis”.

Anot pono Artūro, smuikuojant jam pačiam yra tekę išgyventi ne vieną jautrią akimirką. “Kai smuiko savo mažučiame namelyje prie miško klausėsi 90-ties metų senolė (tokį sveikinimą jai užsakė svečioje šalyje gyvenantys proanūkiai), nejučia ne tik jai, bet ir man nuo ašarų sudrėko akys. Stebėjau, kaip jautriai smuiku atliekamas melodijas išgyveno ligoninės palatoje gimtadienį pasitikęs trisdešimtmetis – rodos, jam rokas būtų arčiau širdies. O koks laimingas buvo medikų kolektyvas, kai kabinete prie rytinės kavos “desertui” gavo muzikinę padėką iš sparčiai besveikstančio paciento”.

Salono  atstovo virpinamo smuiko garsai yra skambėję ir po bažnyčios skliautais, ir po žvaigždėtu dangumi, netgi miegamajame pažadinę iš vakaro ant vaikino supykusią merginą. Sveikintina, kad vis dažniau žmonės muzikinį sveikinimą, gėles internetu užsako be jokios progos – tiesiog tam, kad kažkam diena būtų graži. Štai, kaip originaliai mes mokame pasveikinti vieni kitus.
Daugiau pasiūlymų www.tarpgeliu.lt

Skaityti 1743 kartai