Profesinę dieną tegul Mokytojai mėgaujasi ypatingu dėmesiu… Visų tų, kuriuos jie veda žinių pasaulio labirintais. Pasufleruokime mokinukams nors tą vieną dieną negailėti Mokytojams gražiausių rudens žiedų, jaukios šypsenos, prasmingų žodžių… Už tą šypseną lyg saulę, už geras akis, už į platųjį pasaulį atvertas duris.

mokytoju-diena
  • Rožės – gražios, elegantiškos gėlės, tačiau per profesinę šventę mokytojus galima paskandinti ir tokių rudeniškų gėlių, kaip, pavyzdžiui, saulėgrąžos, kardeliai. Pavieniai gėlių žiedai yra gražu ir paprasta, o gėlių puokštė ar dėžutė – originaliau. Žinoma, jeigu ją kūrė profesionalas arba pats mokinukas ir įdėjo dalelę širdies.

Gėlių dėžutė

Gėlių dėžutė

  • Dovanokite Mokytojams, kad ir po simbolinę dovanėlę. Gavęs brangią dovaną, taip sakant, mokytojas iš pašaukimo, greičiausiai ne kaip pasijus, tuo tarpu iš širdies parinkta maloni smulkmena jam suteiks gerų emocijų. Greičiausiai ne vienai dienai.

Augalas su palinkėjimu. Dovanos sėkmę lemia ne kas kita, o nuoširdūs žodžiai. Stilizuotas augalas bonsas – puiki ir išskirtinė dovana mokytojui mokytojo dienos proga.

Rėmelis mokytojui su plunksna. Greičiausiai kiekvienas žmogus turi kelrodę žvaigždę. Dažnai įprastą jo gyvenimo kelią žinių ir kantrybės pagalba pasukančią priešinga kryptimi. Belieka originaliai tokiai kelrodei žvaigždei padėkoti!

remelis40

Obuolys “Ačiū”.  Obuolys ir trumpas, bet galingas žodis “Ačiū…”. Tai paprasta, bei nuoširdi dovana-padėka.

Obuolys "Ačiū"

Palepinkite juos, kad ir saldžiomis dovanėlėmis. Originaliai įkomponuoti šokoladiniai saldainiai su ilgai žydinčiomis rožėmis.

Stabilizuotų rožių ir merci kompozicija

Daugiau idėjų ieškant staigmenų brangiems, mylimiems Mokytojams www.tarpgeliu.lt ir salone Kaune.

Skaityti 4065 kartai