Auksinį rudenį prisieksite amžiną meilę? Gal švęsite auksinį bendro gyvenimo jubiliejų? Siūlome super idėją – veiksmo vietą išpuošti rudeniškais akcentais, jais stilizuoti šventinius valgius, aprangą. „Vaisinės“ stalo kortelės. Specialius dekoratyvius stovelius kortelėms su svečių vardais iškeiskite į raudonskruosčius obuolius, granatus ar kriaušes. Tiesiog vaisių viršūnėlėse padarykite negilius pjūviukus ir į juos įstatykite korteles.

Rudeniško stiliaus vestuvėms

Gamtinė butonjerė. Tikriausiai žinote, kad tai – mini puokštelė, segama į jaunikio švarko atvartą. Tokį aksesuarą kurkite iš bet jums gražios rudens augmenijos (įvairiaspalvių pirmos šalnos pakąstų ar džiovintų medžių, krūmų lapų, kaštonų, gilių, šermukšnių šakelių ar kt.). Neapsiriksite butonjerę patikėję floristui.

Pagalvėlė žiedams. Ją galima pasiūdinti iš vienokios ar kitokios rudeniškos spalvos (pavyzdžiui, auksinės, paauksintos žalsvos ar kt.) audinio, padabinti, kad ir klevo lapais, bruknių girlianda ir pan.

Vainikėliai. Atsižvelgiant į bendrą šventės stilistiką, galite rinktis pintus iš rudeniškų gėlių žiedų, rugių varpų, rudens nuauksintų medžių ar krūmų lapų ir t. t. Atkreipkite dėmesį: pasagos formos vainikas iš kviečių varpų simbolizuoja dosnumą ir turtą.


Spalvingų lapų girliandos. Tokiomis trinka puošti stalus, šviestuvų gaubtus, durų staktas… Fantazijai nėra ribų!Pabarstukai kaštonai, ąžuolo gilės. Augalų vaisiai įspūdingai, jaukiai atrodo suberti į skaidraus stiklo vazas, jų paprasčiausiai galima paberti ant šventinio stalo. Kaštonų vaisiais, džiovintais medžių lapais galima originaliai padabinti šventinius saldėsius.

Gėlėmis stilizuotas tortas. Dėl šventės harmonijos, tortą galima puošti tokiomis gėlėmis, kurių įpinta į nuotakos puokštę, jaunikio butonjerę. Taip pat kraujo spalvos rožėmis, simbolizuojančiomis amžiną meilę. Nepamirškite, kad gamta mums dovanoja įvairių valgomų gėlių…

Gražiausi rudeniški augalai nuotakų, pamergių puokštėms
Kad pajusti sezono dvasią, į šventinę puokštę tinka įkomponuoti saulėgrąžų, anturių, chrizantemų, astrų, zinijų, tokių rudens gėrybių, kaip obuoliai šermukšnių šakos, spanguolių, bruknių girliandos.

Daugiau rudeniškų vestuvių idėjų.

Daugiau originalių gėlių ir dovanų pasiūlymų www.tarpgeliu.lt ir salone Kaune.

Skaityti 1464 kartai