Klystate, jei manote, kad kūrybingi salono “Tarp gėlių” darbuotojai tik įspūdingas gėlių puokštes riša ar dovanas pakuoja. Klientams pageidaujant, profesionalai su didžiuliu užsidegimu kūrybinę fantaziją reiškia puošdami erdves, kuriose vyks šventinė – vestuvių, krikštynų, gimtadienio ar kokiai kitai progai skirta – puota. Žinoma, kad šventės vietoje neapsieinama be gėlių – juk tai vienas iškalbingiausių akcentų! Floristai pasistengia, kad “žydėtų” ne tik vaišėmis nukrauti stalai, bet ir visa aplinka. Tačiau gėlės – ne vienintelės puošybos detalės…

Šventės puošimas. Gera sukurti jums šventinę nuotaiką

Dažnai šventės kaltininkai pasufleruoja, kaip ir kuo norėtų matyti papuoštą erdvę. Kiti, taip sakant, viską atiduoda į floristų rankas ir lūkuriuoja staigmenos. O jie sugeba nustebinti. Pavyzdžiui, prieš gerą savaitę dviejų mylinčių širdžių sutuoktuvių puotos vieta buvo apgaubta baltu šydu su šlakeliu pastelės. Stalai buvo padabinti švelnių tonų gėlių kompozicijomis, įprastos kėdės įgavo karališkų krėslų išvaizdą. Lauko prieigose irgi netrūko žvilgsnius prikaustančių akcentų: vėjo plazdenama sniego baltumo arka, balti vėjo malūnėliai, baltos žvakidės, ant žolės kilimo įrengta pasteliniais žiedlapiais nubarstyta baltutėlaitė poilsio zona… Baltu šydu su pasteliniais potėpiais buvo įprasminti tyri jaunavedžių ir jiems gera linkinčių svečių jausmai.

Į jūsų namus ar širdį netrukus irgi pasibels svarbi šventė? Bent dalį rūpesčių, tarkim, šventinio stalo puošimą, drąsiai patikėkite mums. Bendraukime, tarkimės, fantazuokime. Aplinka, prie kurios prisilietė profesionalai, įgyja ypatingo žavesio!

Skaityti 530 kartai