Jei prieš metus kitus foto siena buvo labiau viešųjų renginių atributas, šiandien ją madinga įsirengti ir per asmenines šventes (vestuves, jubiliejų, krikštynas ir kt. ). Kad sustabdyti gražiausias gyvenimo akimirkas!

augalu-sienele

Kūrybiniame foto zonos procese retai kada apsieinama be jaukumą teikiančios augmenijos: gėlių žiedų, lapų girliandų, uogomis nusagstytų šakelių, kitokių gamtos turtų. Kad išvengti nuobodulio kuriant gamtinę sienelę, floristai siūlo pasinaudoti naujausiomis mados tendencijomis.

Eko. Susiliekite su gamta! Foto sienelei panaudokite įvairiausius neapibrėžtų formų pievų, miškų, darželių lapinius augalus. Iš įvairiausių žalių tonų ir pustonių mozaikos principu susidėliokite savo širdies paveikslą. Spinduliuojantį ramybę, provokuojantį svečių širdis dainuoti.

Akvarelė. Tarsi vienas iš kito išplaukiančių švelnių tonų gėlių žiedai, švelnių žalių lapinių augalų intarpai – tobulas pasirinkimas siekiant šventę apgaubti romantišku šydu.

Tropikai. Į egzotinių žydinčių gėlių, žalialapių augalų paveikslą, pasikonsultavę su floristais, įpinkite egzotiškų vaisių, uogų girliandų. Pastarąsias gamtos dovanas galite panaudoti ir aplinkinės foto sienos zonos puošybai. Kaip ir, pavyzdžiui, narvelius su spalvingomis papūgėlėmis ar terariumą su… chameleonu.

sienele

Miško pasaka. Didmiesčio dulkėmis kvėpuojantiems svečiams suteikite galimybę nors vieną vakarą pasimėgauti miško augalų grožiu, kvapais, spalvomis. Augmenijos skleidžiamą energiją sustiprinkite ją derindami su sezoninių miško gėrybių kupinais krepšeliais, pastelinėmis žvakėmis, metaliniais žibintais, dekoratyviais vandens telkinėliais ir t. t.

Sustok akimirka ypatinga!

Apsilankykite salone Savanorių pr. 319 a, Kaune arba www.tarpgeliu.lt

Nuotraukos: pinterest.com

Skaityti 2156 kartai