Taip, šis rašinėlis skirtas vyrams, tiksliau – džentelmenams. Tai – trumpas pirmajam pasimatymui tinkančių gėlių gidas. Rožės. Kaip žinia, meilės ir aistros simbolis yra raudonos rožės. Tokiomis gėlėmis greičiausiai damą nelabai nustebinsite – tiesiog leisite jai suprasti, kad esate klasikos gerbėjas. Jei siekiate originalumo, pagalvokite, tarkim, apie mistiškas mėlynas rožes. Na, o jeigu jūsų tikslas padaryti pribloškiantį įspūdį, nėra geresnio pasirinkimo jums, kaip puokštė iš 400 rožių

Gėlės pirmajam pasimatymui

Eustomos ir alstromerijos. Šios gėlės kaip tik romantiką dievinančioms moterims. Damai jos tarsi pakuždės, kad romantiškų akimirkų dviese ir ateityje nestigs.

Gerberos. Tai elegantiškos gėlės elegantiškai moteriai. Raudonos gerberos kaitina kraują, tuo tarpu glėbys spalvingų gerberų nuteikia lengvam flirtui.

Baltos lelijos. Senovės Romoje baltos lelijos simbolizavo viltį. Taigi, dovanokite jas damai su viltimi į gražią ateitį poroje.  

Orchidėjos. Karališka orchidėja vyro rankose – sufleris damai, kad džentelmenui rūpi namų jaukumas ir estetika. Kodėl apie tai ženklais neprasitarus dar per pirmąjį pasimatymą?

Neapsisprendžiate, su kokiais gyvais žiedais keliauti į pirmąjį pasimatymą? Išrinkite gėlių puokštę. Pagal savo ar damos skonį.

Skaityti 1265 kartai