Po Skorpiono zodiako ženklu gimę žmonės – stiprios asmenybės. Tačiau kiekvienas žmogus turi savų silpnybių. Pamėginkite į jas pasigilinti. Tada dėl dovanos nereikės ilgai sukti galvos. Jei tiesiai šviesiai – Skorpionui svarbiau ne dovana, o parodytas dėmesys. Visgi ši taisyklė labiau galioja ruošiantis sveikinti labai gerai pažįstamą Skorpioną. Tą, kurio gyvenimo stilius, pomėgiai, lūkesčiai yra pažinti. Jeigu santykiai su Skorpionu yra tik formalūs, kitas reikalas – geriau dovanoti kažką neutralaus, pavyzdžiui, saldžią dovaną. Jei pats nesmaližiaus, ras progą pavaišinti draugus, kolegas. Gera dovana mažai pažįstamam Skorpionui – kuponas knygai įsigyti. Žvaigždės nulėmė, kad tokie žmonės yra labai žingeidūs.

Dovanos pagal zodiako ženklą: Skorpionas

Skorpionams labai patinka gilintis į paslaptis. Todėl geriau, jeigu daiktas, kurį dovanosite, turės savo istoriją. Kuo ji paslaptingesnė, mistiškesnė, tuo dovana jam bus mielesnė. Pavyzdžiui, jeigu tai bus koks interjero aksesuaras, jis turėtų būti susietas su jo gyvenimo būdu. Tarkim, Skorpionams labai patinka pabūti su savimi žvakių apšviestoje ir sušildytoje patalpoje, todėl originali žvakidė ar žvakė tikrai stovės garbingoje kambario vietoje.  

Galvojate Skorpionui dovanoti papuošalą? Apie masinės gamybos įvaizdžio aksesuarą negali būti kalbos. Jis turėtų būti rankų darbo, vienetinis ir… turėti paslaptį.

Neapsiriksite moteriškos lyties Skorpionei įteikę kuponą prabangiam apatiniam trikotažui, kosmetikai, juolab originaliam apdarui įsigyti. Tuo tarpu su Skorpionu vyru galite ir pašmaikštauti, pavyzdžiui, padovanoti jam kokį suvenyrą su švelniu erotikos prieskoniu. Jis tikrai nesupyks, greičiausiai jis tokią dovaną supras, kaip vyriškos galios patvirtinimą. 

Skorpionų fantazija yra beribė. Todėl nepamirškite: dovanos kaina džiaugsmo kibirkštėlių akyse nenulemia. Skorpioną virš debesų gali pakylėti mielos smulkmenos, jo paslaptingą kasdienybę praskaidrinančios linksmos dovanos. Ir, žinoma, gėlės. Anot astrologų, Skorpionas džiaugsis gėlių puokšte, išsiskiriančia turtingumu, spalvų sodrumu. Užvis labiausiai jam prie širdies sodraus raudonojo vyno, sunokusių vyšnių, violetinės, netgi kraujo spalvos gėlės. Galima paeksperimentuoti – įteikti, tarkim, mėlynų rožių puokštę. Kas originalu ir netikėta, paprastai jį užburia. Smagios šventės su Skorpionu!

Skaityti 2838 kartai