Šiais laikais populiarių elektroninių atvirukų nelyginti su įprastais popieriniais, kuriuos galima paliesti, saugoti, kada tik nori atsiversti ir iš naujo perskaityti juose parašytus žodžius – jie spinduliuoja  šilumą, jaukumą. Dar vienas stiprus elektroninių atvirukų konkurentas – originalūs rašytiniai sveikinimai. Yra begalė stilingų įvairioms progoms skirtų masinės gamybos atvirukų – tereikia ilgiau jų paieškoti, pagalvoti, kuris šventės kaltininkui sukeltų ypatingas emocijas. Tiems, kam masinės gamybos daiktai ne prie širdies, norime pasufleruoti, kuo galima pakeisti įprastą sveikinimo atviruką. Siūlome keletą originalių pasiūlymų:

Ne tik apie sveikinimo atvirukus

Rankų darbo atvirukas. Jį sukurkite arba įsigykite – abu sprendimai teisingi. Jau vien tai, kad jis rankomis gamintas, nusako, kad į jį įdėta širdies šilumos, kuri, tarsi kokteilis „suplakta“ su gražiais žodžiais, jausmus veikia stebuklingai.
Vokelis rėmelyje. Daiktas, į bendrą visumą sujungiantis sveikinimo žodžius ir piniginę dovaną. Žinoma, fantazijos niekas neriboja – vokelyje galima paslėpti ir kokią miniatiūrinę dovanėlę, tarkim, žiedelį.
Linkėjimų suktinuko ir gėlių žiedų kompozicija. Toks komplektas ypač geras pasirinkimas, jeigu paprastai susijaudinus žodžiai užstringa gerklėje ar, tarkim, nėra noro dovanoti įprastą puokštę.
Veidrodinis sveikinimas. Lazeriu ant dailiai įrėminto veidrodžio išraižyti žodžiai, taip sakant, ilgaamžiai. Kaip gera žmogui bus juos prisiminti netikėčiausiai momentais, pavyzdžiui, pudruojantis veidą ar rišantis kaklaraištį.
Žinutė butelyje „Email@s”. Tai – šiuolaikiškas sveikinimas, maloniai „pakutensiantis“ širdį bet kuriam, o ypač, liaudiškai sakant, kompiuterių kartai, priklausančiam žmogui.
Linkėjimai medinėje dėžutėje. Joje paslėptos dvi staigmenos – sveikinimo žodžiai ir stabilizuotas (konservuotas) rožės žiedas, nenuvystantis iki trejų metų. Parinkus žmogui tokį siurprizą, kuo puikiausiai galima apsieiti ir be gėlių.

Daugiau šventinių linkėjimų idėjų www.tarpgeliu.lt

Skaityti 521 kartai