Kas nežino, kad rusaitės – ne tik dailios, komunikabilios, bet ir pasižyminčios begaline išmone. Anot vieno rusiškos spaudos šaltinio, būtent jų fantazijos dėka per Europą vilnija mada į socialinius tinklus kelti asmenukes, atspindinčias gražų kūną, stilingą aprangą, romantiško, prabangaus gyvenimo akimirkas. Lietuvaitės jau irgi spėjo pamėgti vieną iš rusaites užvaldžiusių užsiėmimų fotografuotis su gėlėmis. Pasvarstykime, ką tai galėtų reikšti. Prigludusi prie gyvų gėlių puokštės besišypsanti mergina ar moteris jaučiasi labai romantiškai? Kodėl gi ne? Lietuvaitėms romantikos nestinga, o gėlės, kaip žinia, neginčytinas romantiškų jausmų atspindys.
Rankoje laikydama prisirpusių vyšnių raudonio rožę ir šelmiškai akį merkianti mergina siunčia signalą, kad ji aistringa? O gal raudona gėlė – ženklas, kad jos širdis dega meile? Kaip bebūtų, raudonos rožės simbolizuoja aistrą, tikrąją meilę. Viename raudoname rožes žiede gali būti užkoduota žinutė “Aš tave myliu”.
Milžiniškos puokštės fone įsiamžinusi dailiosios lyties atstovė puikuojasi turtingu gerbėju? Taip arba ne. Galbūt, pavyzdžiui, 400 rožių puokštę jai įteikė mylimas vyras. Štai šioje vietoje ir norime kreiptis į vyrus.
Mielieji, kuo dažniau moterims, merginoms dovanokite gėlių! Ir visai nesvarbu, ar dama su puokšte įsiamžins asmenukėje – faktas, kad ji švytės iš laimės. Jeigu asmenukė su gėlėmis pasklis kokio socialinio tinklo platybėse, galėsite didžiuotis padarę gerą darbą – daugybei vyrų pasufleravę, kad moterims kuo dažniau reikia rodyti dėmesį dovanojant gėlių.
P.s. jums pageidaujant, salono “Tarp gėlių” floristai jūsų damai sukurs viena už kitą originalesnių gėlių puokščių. Dovanokite su meile!

Apie „pražydusias“ asmenukes

Skaityti 1269 kartai

Susiję įrašai