Pirmąjį birželio sekmadienį kiekvienuose namuose, kaip ir kasmet, skambės nuoširdžiausi linkėjimai, bus teikiamos dovanos, skardės juokas, žvilgės jaudulio ašaros – vėl švęsime TĖČIO dieną.

Gėlės, dovanos, žodžiai TĖČIUI

Dovanokite TĖČIUI gėlių!

Jei sunku apsispręsti, kokios labiausiai jam tiktų ir patiktų, galite pasikliauti etiketu. Pagal jį vyrui tinka dovanoti sodrių spalvų rožes, amarilius, anturius, irisus, kardelius, gražuolius gvazdikus. Tėtis greičiausiai bus maloniai nustebintas gavęs kūrybingo floristo sukomponuotą gėlių dėžutę.

Gvazdikų dėžutė tėveliui Raudonų gvazdikų puokštė

Vis tik galvojate apie klasikinį variantą rožes? Stabilizuotų gyvų rožių žiedai Tėčiui kasdien ir, kas svarbiausia, net kelis metus primins tą jautrią Jo ir tik Jo šventę.
Stabilizuotų rožių kompozicija

Pasmaližiauti mėgstantis Tėtis tikrai netvers džiaugsmu gavęs, taip sakant, pasaldintų rožių.

Stabilizuotų rožių ir merci kompozicija

Rinkitės iš originalių dovanų..
*Suteikite Tėčiui progą paskanauti garsiosios kanapių arbatos. Tegul jis žengia koja kojon su laiku!

Dovanu rinkinys "Tėti būk ramus"

*Nustebinkite Tėtį netradiciškai „įpakuotu“ įvaizdžio aksesuaru. Tikrai ras kada įprastą kaklaraištį pakeisti šilkine peteliške.

Augalas geriausiam tėčiui
*Priminkite Tėčiui, kad būtų ištikimas sau. Tegul jis, mėgaudamasis kvapnia kava, pasimėgauja ir giliomis gyvenimiškomis citatomis apie svarbiausiu dalykus: meilę, ištikimybę, orumą ir t. t.

Dovanu rinkinys
*Tiesiog padėkokite Tėčiui. Savais ir ant prasmingo suvenyro išguldytais prasmingais žodžiais. Galės skaityti juos kasdien ir džiaugtis maloniu tėvų ir vaikų tyros bendrystės jausmu.

Obuolys su užrašu

O šiaip – jokio skirtumo, dovanomis ar tik gražiais padėkos žodžiais apipilsite Tėtį, svarbu, kad parodytumėte jam dėmesį. Tegul jauki šeimyninė šventė pasibeldžia į kiekvieno TĖČIO širdį!

Ar žinote?
Kad metuose yra diena, skirta išreikšti pagarbą ir meilę Tėčiui, turime būti dėkingi amerikietei Sonorai Louisai Dodd. Šios moters pasiekimas nuo 1974 metų JAV valstybine švente pripažinta Tėvo diena – tarsi nebyli padėka Tėčiui už tai, kad vyras, Anapilin iškeliavus žmonai (mirė gimdydama šeštąjį vaiką), puikiai susitvarkė su dvigubomis tėčio ir mamos pareigomis. Jauki amerikietiškos kilmės šventė šiandien turi nišą daugybėje tautų (tiesa, ji minima skirtingu laiku), tarp kurių ir mūsų Lietuva.

Įvairiausių dovanų Tėčiui rasite  www.tarpgeliu.lt ir salone Kaune.

Skaityti 1772 kartai