Abiturientai rengiasi vienai gražiausių gyvenimo švenčių išleistuvėms. Nėra ko delsti – laikas pagalvoti, kuo apdovanosime ne tik pakiliai nusiteikusius jaunuosius mūsų draugus, bet ir žinių jiems negailėjusius mokytojus… Pagalvokite: gal dar yra kažkoks svarbus žmogus, kuriam norite padėkoti už tai, kad jūsų vaiką, anūką vedė teisingo gyvenimo keliu ir, taip sakant, padėjo pasiekti pirmojo, antrojo, o gal jau trečiojo finišo tiesiąją? Nepalikite nei vieno užmiršto, antraip nesmagiai jausitės. Mes už tai, kad jums netektų matyti nei vieno rūškano veido.
Paplepėkime apie šventines puokštes
Paklausite, ar parenkant puokštę būtina remtis mados tendencijomis? Nebūtina. Tačiau smagu jausti, kad neesi atsilikęs nuo mados ir tokį jausmą dovanoti šventės kaltininkui. Todėl pateikiame pagrindines puokščių mados gaires.

Tegul išleistuvių šventę vainikuoja gėlių, dovanų lietus
  • Duoklė pastelei. Užvis madingiausios šią vasarą – purpurinių, alyvinių, melsvų tonų ir pustonių gėlės, jų puokštės.
  • Vintažinis stilius. Į puokštes madinga įpinti laukų, pievų, darželių gėlių bei žalumynų, jas stilizuoti nėriniais, mezginiais, natūralių pluoštų (šilko, lino ir kt.) dekoratyviomis juostomis ir t. t.
  • Originalumas. Pagal paskutinę madą, įprastos gėlės kitaip “suskamba” raganių girliandų, javų varpų, nokstančių uogų kekių, sukulentų fone.

O dabar klausimas jums: kas yra gėlių karalienė? Orchidėja? Rožė? Žinoma, kad rožė. Todėl šių gėlių iš mados ir nepajėgia išstumti jokie įstabaus grožio egzotiški žiedai. Taigi, rožių puokštę drąsiai dovanokite jaunam ar brandaus amžiaus žmogui, vyrui ar moteriai… Ne tik išleistuvių, bet ir kitomis progomis. Išrinktuosius galite pamaloninti salono floristų surišta milžiniška rožių puokšte

Dovana dovanai nelygu

Abiturientui dovanoti vokelį su pinigais – lyg ir nuobodu, naujutėlaitį automobilį ar egzotiškos kelionės kuponą – ne visiems pagal kišenę. Salonuose “Tarp gėlių” ir firminėje internetinėje parduotuvėje gausu visiems prieinamų dovanų-staigmenų. Rinkitės ir mėgaukitės geromis emocijomis…

Skaityti 1560 kartai

Susiję įrašai