Pasveikinkime statybininkus… Žinoma, kad ne kokia kita, o profesinės šventės proga. Statybininkų diena nuo 2000-ųjų metų minima antrąjį rugsėjo šeštadienį. Jis jau čia pat! Drauge pafantazuokime staigmenų statybininkams tema. Pramanas, kad vyrui dovanoti gėlių puokštę nei šis, nei tas. Gėles tinka dovanoti visiems, įvairiausiomis progomis. Ir vyrai nėra jokia išimtis. Juolab, kad apklausos būdu nustatyta, kad net iki 60 procentų šalies vyrų – nieko prieš dovanų gauti gėlių. Jei kelti klausimą, kokios gėlės vyrui tinkamiausios, į jį galima atsakyti ir taip: ne gležnos, o tvirtos. Prie tokių drąsiai galima priskirti elegantiškąsias rožes, gvazdikus, orchidėjas, lelijas. Gėlių spalvų klausimu irgi yra ką pasakyti. Pastebėta, kad vyrams patraukliausios yra sodrių, ryškių spalvų gėlės. Tuo tarpu, tarkim, švelnūs rožiniai, gelsvi gėlių žiedai jiems asocijuojasi su moteriškumu. Dar vienas pastebėjimas – vyrams labiau patinka vienspalvės nei margos gėlių puokštės.  

Statybininkų diena

Dabar sugrįžkime prie dovanų. Profesinė šventė – ne gimtadienis ar vardadienis, kada tinka dovanoti drabužį, kokį įvaizdžio aksesuarą, kvepalus ar kokį kitą intymų daiktą. Šiuo atveju neapsiriksite, jeigu jūsų gerbiamam, mylimam profesionaliam statybininkui išrinksite su jo profesija susietą dovaną. Kad ir smagų suvenyrą! Galima padovanoti ir naminį pyragą, ir bilietą į kino teatrą ar kokias sporto varžybas… Svarbu, kad dovanotumėte su meile. 

Beje, aktorius, renginių vedėjas Vytautas Rumšas jaunesnysis viešai yra prisipažinęs, kad jo svajonė – pastatyti namą. Vadinasi, jis irgi kažkada taps statybininku. Na ir kas, kad ne profesionaliu – statybininko dienos proga bičiuliai jau drąsiai jį galės sveikinti. O gal jūs jau dabar turite kokį draugą ar kolegą, paskendusį nuosavo namo statybos rūpesčiuose ar dar tik mintijantį, kokį gražų būstą jis suręs gražiai šeimai? Antrąjį rugsėjo šeštadienį būtinai jį pasveikinkite! Staigmenos visus ir visada maloniai nuteikia, įkvepia dar daugiau gyvenimo džiaugsmo. O tokio gėrio, kaip žinia, niekam nebūna per daug. Smagių akimirkų sveikinant vieniems kitus!

Skaityti 1410 kartai