Nebūkime paniurėliai ir nebambėkime, kad Šv. Valentino diena – vakariečių išmislas ir nėra reikalo ją minėti. Žinoma, mylėti reikia kasdien, tačiau ne pro šalį ir pagerbti šį kilnų jausmą. Taigi, laikas pafantazuoti, kuo Meilės dienos proga nustebinsite mylimą žmogų. Siūlome kelias originalias idėjas.

Siurprizai VALENTINO dienai

1. Meile spinduliuojantis desertinis šaukštelis su palinkėjimu

Ant jo net 365 kartus, t. y. tiek, kiek metuose dienų, išgraviruota frazė “Aš tave myliu”. Neabejokite, kad šį įrankį širdies draugas ar draugė, kitas mylimas žmogus kasdien paims į rankas. Jei ne kvapnią arbatą ar kavą juo pamaišys, tai saldaus gardaus deserto pakabins ir, žinoma, kad apie jus galvos.

2. Unikalios rožės

Kas nežino, kad rožė yra amžinos meilės simbolis. Šį kartą Jį ar Ją nustebinkite pagal specialią technologiją sudžiovinta ir grynu 24 karatų aukso sluoksniu padengta auksine rože arba ilgai nevystančia, tiksliau – konservuota rože (vieną ar kitą galite rinktis įpakuotą stilingoje dėžutėje). Patikėkite: tokia dovana mylimajam paliks neišdildomą įspūdį. Konservuota rožė jį džiugins ne vienus metus, o auksinė rožė – kad ir visą gyvenimą.

3. Romantiškas meilės laiškas butelyje 

Kodėl meilės neišsakius netradiciškai, t. y. šiuo jausmu persmelktų eilių mylimam žmogui nepasiuntus floristo dekoruotame stikliniame butelyje. Tai originaliau nei elektroninis laiškas, SMS žinutė ar meilės šnabždesiai į ausį. Šias ir kitas originalias dovanas galima užsakyti internetu, salono darbuotojas, jums pageidaujant, jas pristatys į namus ar biurą. Kaip supratote, mes už tai, kad nustebinti mylimus žmones netradicinėmis romantiškomis meilės dovanomis.

Skaityti 1831 kartai