Kiekvieno žmogaus gyvenime išaušta diena, kada laikas keliauti užtarnauto poilsio. Vieniems tai šventė (juk bus galima planuoti laiką taip, kaip geidžia širdis!), kitiems, deja, liūdna akimirka (ką veiksiu per dienas, kaip dabar bus?).

Dovanų idėjos

Bet kuriuo atveju nepatingėkite iš anksto pasukti galvą, kuo pamaloninti kolektyvą paliekantį kolegą, kad jo gyvenimas įgautų dar vieną šviesią spalvą.
Auksinė taisyklė, kurios patartina paisyti renkant dovaną – atsižvelkite į žmogaus charakterį, interesus ir įpročius. Būsimo, taip sakant, amžino atostogautojo humoro jausmas – irgi gairė, ypač, jeigu kolektyvo nariai nusiteikę įvykį paminėti be graudenimų, o su linksmais, nevaržomo gyvenimo džiaugsmo įkvepiančiais linkėjimais. Ai, ką čia pilstyti, taip sakant, iš tuščio į kiaurą – šimtą sykių naudingiau „pasklaidyti“ kūrybingų salono darbuotojų sukurtą originalių dovanų idėjų katalogą.

Jeigu, taip sakant, už jokios dovanos neužkibsite, galbūt nerimą dėl dovanos numalšins kažkuris iš šių pasiūlymų.

  • Dovanokite kolegai jo portretą. Paieškokite, kas jį galėtų nutapyti ne tiesmukai, o su fantazija, įkvėpta smagiais, jautriais jūsų ir kolegų pastebėjimais.
  • Dovanokite su meile parengtą diską su jame įamžintomis gražiausiomis kolektyvo akimirkomis. Būtų šaunu, jeigu jame į darnią visumą sugultų nuoširdūs ne tik kolegų, bet ir kitų artimų žmonių palinkėjimai.
  • Paieškokite dovanos, susijusios su žmogaus pomėgiu, pavyzdžiui, žvejyba, medžiokle, išliekamąją vertę turinčių knygų kolekcionavimu, kelionėmis, mylimos sporto komandos varžybų stebėjimu ir pan.
  • Dovanokite… komfortą. Pavyzdžiui, SPA centro kuponą su nuoroda „viskas įskaičiuota“.

Tiesiog dovanokite!!! Kad ir kolegų būrio gamybos pyragą, iškaišytą dekoratyviomis vėliavėlėmis su pozityviomis mintimis. Kad ir milžinišką puokštę, sukurtą iš tiek gyvų gėlių, kiek žmogus metų atidavė bendram darbui. Kad ir jautrius žodžius, išguldytus rankų darbo atviruke. Pavyzdžiui…
„Rytą pasitikite su mintimi, kad gyvenimas įgyja naują prasmę. Kad ir toliau gražiai gyventi, nevalia jokiu gyvenimo momentu pasenti!”

Apsilankykite salone Savanorių pr. 319 a, Kaune arba www.tarpgeliu.lt

Skaityti 2761 kartai