Patyrusių gėlininkų paskaičiavimu, tokie indai, lyginant su kitų medžiagų lauko augalų vazonais, turi daugiausiai pliusų. Nagi, paskaičiuokite ir jūs. Bus lengviau apsispręsti, kokių naujų gėliapuodžių įsigyti.
Vazonas CASCADA Color – trys vazonai viename. Patyrusių gėlininkų paskaičiavimu, tokie indai, lyginant su kitų medžiagų lauko augalų vazonais, turi daugiausiai pliusų. Nagi, paskaičiuokite ir jūs. Bus lengviau apsispręsti, kokių naujų gėliapuodžių įsigyti.
  • Iš montuojamų vazonų galima sukurti norimo aukščio įspūdingą žydintį, žaliuojantį bokštą.

Vazonai vienas ant kito montuojami pasitelkus į pagalbą specialias įmovas. Į vieną tokį indą galima sutalpinti iki keliolikos vešlesnių augalų kerelių. Vieni sodinami vazono viduryje, kiti į jo šonuose esančias kiaurymes. Tokiu būdu sukuriamas įspūdingas nedaug vietos lauko erdvėje užimantis gėlynas.

Montuojamų lauko vazonų privalumus
  • Taupo vietą erdvėje.

Todėl tokie indai nepakeičiami kuriant gėlynus, daržus nedideliuose kiemuose, biurų prieigose.

  • Į tokius indus tinka sodinti ne tik gėles.

Ir svyrančias braškes, žemuoges, balkoninius pomidorus, kvapnias prieskonines žoleles. Ar gi ne patogu, kai šalia namo nėra dirbamos žemės lopinėlio, o įprasta maitintis sveikai? Išlaisvinę fantaziją, tokiuose vazonuose sukursite įvairiausių aplinkiniams žadą atimančių kompozicijų.

  • Užtikrina optimalų augalų drėkinimą.

Ne tik montuojami, ir pavieniai vazonai su drėkinimo sistema yra dvigubi. Dekoratyvus išorinis vazonas, taip sakant, yra vandens talpykla, o mažiau išvaizdus vidinis su skylėtomis kojelėmis ir dugnu – augalų buveinė. Kai pagrindinis vazonas pripildomas vandens (kiek jo pilti matyti indo šone įtaisytame termometre su mini ir maxi žymomis), organiniai substrato komponentai per vidinio vazono kiaurymes jį nuolat geria, o prireikus, atiduoda augalų šaknims. Taigi, užuot kasdien augalus girdžius, pakanka kartas nuo karto užmesti akį į vandens kiekį vazone liudijantį termometrą. Ar supratote, kaip tai patogu, jei dažnai ne vienai dienai tenka išvykti iš namų ar palikti užrakintą biurą?

  • Ne pigiai atrodo.

Nes pagaminti iš aukščiausios kokybės tvirto akių nerėžiančių ir augalų grožio neužgožiančių spalvų plastiko.

  • Ilgai nepraranda pirminės išvaizdos.

Net ir dažnai merkiami liūčių, svilinami saulės spindulių tokie vazonai neišblunka, nesusibraižo kelis sezonus.

  • Lengvai prižiūrimi.

Prieš šaltąjį sezoną tokius tuščius vazonus tereikia švariai išplauti ir iššluostyti. Šimtaprocentė garantija, kad kito šiltojo sezono sausoje patalpoje sulauks tokie pat gražūs ir tvirti.

Apsilankykite salone Savanorių pr. 319 a, Kaune arba www.tarpgeliu.lt

Skaityti 1656 kartai