Vazonai pagal paskutinę madą. Jų pavadinimai CASCADINO, CASCADA skamba elegantiškai, jie yra šiuolaikiško dizaino, itin patvarūs, o svarbiausia… turi įtaisytą drėkinimo sistemą. Tai užtikrina, kad žemė inde visada bus sudrėkinta tiek, kiek augalams reikia, todėl neliks rizikos, kad juos gali pražudyti sausra ar drėgmės perteklius.

Lauko vazonai pagal paskutinę madą

yra kompaktiški, bet labai talpūs. Į vieną vazoną, priklausomai nuo jo skersmens, galima pasodinti kelis ar keliolika vienos ar kelių rūšių augalų.
juos galima statyti atskirai, pakabinti ar sumontuoti vieną ant kito. Pasirinkus pastarąjį variantą, gaunamas įspūdingas, nedaug vietos lauko erdvėje užimantis augalų bokštas.

Vazonuose CASCADA, CASCADINO auginkite petražoles, rozmarinus bazilikus, raudonėlius, gražgarstes, vyšninius (dar vadinamus balkoniniais) pomidoriukus, saldžiąsias, aitriąsias paprikas… Parenkant augalus „į kompanija“, improvizuokite ir turėsite unikalų daržą, gėlyną ar, tarkim, žemuogių pievelę.

Turėsite progą išbandyti…

  • Šoninėse vazono įdubose auginkite bazilikus, viršuje – vyšninius pomidorus. Kai norėsite pasigaminti ypatingo skonio salotų, beliks nusipirkti mocarelos arba avokadą.
  • Vazono viršuje pasodinkite kvapnių mėtų, į šonines įdubas įtaisykite svyrančių braškių kerelių. Papildomai pasirūpinusi maltais pipirais bei ruduoju cukrumi, per kelias minutes pasiruošite tobulo skonio desertą.

Daugiau originalių gėlių ir dovanų pasiūlymų www.tarpgeliu.lt ir salone Kaune.

Skaityti 2455 kartai