Ar kada spaudėte leteną žmogaus dydžio pliušiniam meškinui? Ne? Salone „Tarp gėlių“ su tokiu bet kada galite pasilabinti! Ir pasukti galvą, kam tokį minkštą bei jaukų gražuolį būtų smagu padovanoti.

Labai didelis meškinas

Šiuo atveju fantazijai ribų nėra… Pafantazuokime drauge!

  • Milžiniškas pliušinis meškinas, įsitaisęs šalia vaiko kambario durų saugos jo saldžius sapnus. Neabejokite, kad tokį kambarioką-sargą įgijęs mažylis ramiau miegos, nebijos kambaryje likti vienas net ir iki aplankys miegelis.
  • Pliušinis meškinas bus puikus mažamečio kompanionas kelionėje automobiliu po gimtą ar svečią šalį. Jis galės pasisodinti didįjį draugą iš dešinės ar kairės, prisegti saugos diržu ir drauge su juo mėgautis pro langą lekiančiais vaizdais. Keliauti su draugu šimtą sykių smagiau!
  • Milžinas meškinas – įspūdinga dovana 16-oto gimtadienio proga. Įsitaisęs tuščiame kambario kampe jis primins nerūpestingus vaikystės metus ir žinoma, dieną, kada buvo peržengtas suaugusiųjų pasaulio slenkstis. Vėliau jis galės tapti, taip sakant, pereinamu prizu, pavyzdžiui, atitekti atžalai. Irgi per 16-ąjį gimtadienį! Ir t. t…
  • Pliušinis milžinas vienišiaus automobilyje? Kodėl gi ne? Tai puikus akstinas atkreipti praeivių ar pro šalį švilpiančiuose automobiliuose įsitaisiusių žmonių dėmesį ir tokiu būdu patirti susipažinimo džiaugsmą. Negalima atmesti tolesnių romantiškų jausmų rutuliojimosi???

… Sakoma, kad žmonės gamtos apdovanoti lakia fantazija… Neabejojame, kad šaus į galvą mintis, ką ir kokia proga galite nustebinti netradicine dovana milžinišku pliušiniu meškinu.

Pageidaukite jo salone „Tarp gėlių“ arba  www.tarpgeliu.lt

Skaityti 941 kartai