Anot astrologų, yra Dvynių, kuriems nepatinka minėti gimtadienių ir jiems nereikia jokių dovanų. Visgi daugelį puikiai nuteikia šventinis šurmulys, aplinkinių dėmesys, gėlės ir siurprizai. Taigi, paplepėkime, kuo pamaloninus asmenines sukaktis mėgstančius minėti Dvynius.

dovanos-dvyniai

Moteris Dvynė jausis it sparnus įgijusi gimtą dieną gavusi originalią gėlių puokštę. Neapsiriksite, jeigu ji bus sukomponuota pagal paskutinę madą, tarkim, iš metų spalvos gėlių žiedų, stilizuota madingais aksesuarais ar pan.

Populiari rožių puokštė

Kompozicija su ilgai žydinčiais (stabilizuotais) gėlių žiedais – puikus sprendimas dovanoti Dvynei, vertinančiai ilgalaikį grožį, o, tarkim, gėlių „tortas“ – mėgstančiai staigmenas, mokančiai stebinti save ir kitus.
Provanso dvelksmas

Maža šansų apsirikti su dovana

  • O gi todėl, kad po Dvynių ženklu gimę žmonės yra plačių interesų.
    Daugelis Dvynių visada alksta įspūdžių, todėl po gimtadienio tikrai neliks nepanaudotas jam įteiktas kuponas, tarkim, praskrieti parasparniu ar oro balionu virš gimtojo miesto. Dvyniui keliautojui galima padovanoti gaublį ar įrėmintą pasaulio žemėlapį su sufleriu jame žymėti aplankytus kraštus.

Originalus keliautojo žemėlapis

  • Yra Dvynių, kuriems patinka įsijausti į interjero dizainerio vaidmenį. Tinkama dovana tokiam namų grožio puoselėtojui – originalus interjero aksesuaras ar kuponas kažką stilingo įsigyti interjero studijoje ar net antikvariate.

Kilimėlis su užrašu

Daug Dvynių yra itin jausmingi, todėl verta pasukti galvą, kam gi labiausiai gimtadienio kaltininkas jaučia sentimentus. Galbūt Baltijos jūros bangų mūšai ir jos auksui gintarui?

Gintarinė dovana

Bet kuris „Dvynukas“ jums padėkos už su meile dovanotą smulkmeną, gardžius dalykus, pastebėjimą, kad jam patinka rytai be skubos su kvapnios arbatos ar kavos puodeliu rankoje.

Dovanų rinkinys

Verta žinoti
Teikiant dovaną, įpakuota pirktiniame dekoratyviame maišelyje, „dvynuko“ labai nenudžiuginsite – jam svarbu originalus dovanos įpakavimas.

Daugiau originalių dovanų pasiūlymų www.tarpgeliu.lt ir salone Kaune.

Skaityti 1543 kartai