Ir kiek gi čia beliko iki metų virsmo – nespėsime apsidairyti ir jau suksime galvas, kokių spalvų apsuptyje leisime gražiausias metų šventes. Kad įtikti artėjančių 2019-ųjų simboliui geltonajai kiaulei. Taigi, pats laikas paplepėti apie šventinę spalvų paletę.

spalva2019

Anot astrologų, metų spalva priklauso nuo metų stichijos, o 2019-ųjų yra Žemė. Todėl Naujus metus siūloma pasitikti pagrindiniu smuiku griežiant žemiškoms spalvoms: geltonai, žaliai, rudai ir žinoma, įvairiausiems jų atspalviams. Beje, kadangi pagal rytiečius 2019-ieji įvardyti kaip Žemiškosios Geltonosios Kiaulės metai, geltona spalva pristatoma kaip šventinės paletės karalienė. Ji priekyje ir dar dėl vienos rimtos priežasties – iš vienos pusės simbolizuoja vieno ar kito proceso gamtoje pabaigą, iš kitos – šviesą ir gyvenimo džiaugsmą.

Atkreipkite dėmesį! Metų simboliui, ne mažiau nei geltona, įtiks ir tokios spalvos, kaip smėlinė, auksinė, persikinė, oranžinė, garstyčių, alyvuogių žalia.

Šventinio interjero dekorui panaudojus spalvas, atspalvius iš tokios žemiškos paletės, ne tik metų simbolį pamaloninsite – anot astrologų, tai bus pirmas žingsnis kuriant ramius, tačiau itin sėkmingus ir džiaugsmingus metus.

Skaityti 835 kartai