Tiesa, kad meilę, pagarbą, dėkingumą žmonėms, kurie mums dovanojo gyvenimą, nelyginti su materialiais dalykais – tai tiesiog nelygintina! Sakysite, tai kam tada tos dovanos, gi galima apsieiti su gražiais žodžiais ar jausmų ištransliavimu stipriai apsikabinant? Žinoma, kad galima! Mes tik sufleruojame, kokia simboline dovana galima, taip sakant, užtvirtinti tuos tikrus jausmus ir artimų širdžių prisilietimus.

Jaunavedžių dovanų tėvams TOP

Prasmingasis bonsas. Anot rytiečių, šis augalas žmogaus sąmonei atveria naujus horizontus, onikso obuolys – saugo nuo blogio. Tegul tėvai mėgaujasi jautria žinia, kad vaikams svarbi jų dvasinė gerovė ir gėriu turtingi vaikystės namai.

Augalas tėvams

Žvakidė – švyturys su mintimi. Rodos, tai paprastas daiktas, visgi jis turi plačią simbolinę reikšmę (rodo kelią namo; atspindi šviesą, kuri viliote vilioja sugrįžti į saugų uostą ir t.t.). Švyturys sukomponuotas su laišku-padėka tėvams, kurio tekstas – sutuoktuvininkų reikalas. Tokią simbolinę dovaną, be abejo, vainikuoja originali jos puošyba gyvais ar dirbtiniais gėlių žiedais.

Švyturės tėvams

Dėkingumo rėmelis. Tai – simbolinė padėka tėvams už dovanotą gyvenimą, šilumą, meilę, įvairias gyvenimiškas vertybes, tarp kurių ir viena svarbiausių – teigiamas ir atsakingas požiūris į šeimos kūrimą.

Dėkingumo rėmelis

Gimtų namų ir tėvų angelas sargas. Tokia širdinga dovana taps puikiu ir greičiausiai svarbiausiu vaikystės namų interjero akcentu. Tegul toks „sparnuotis“ sergsti tėvų namus, jų širdies šilumą vaikams išėjus.

Angelas sargas

Kai prisieksite amžinąją meilę, būtinai pamėginkite patirti jausmą, ką tėvams reiškia širdį virpinančius prisiminimus keliantys siurprizai…

Atkreipiame dėmesį!

Vestuvių madoje vis dažniau sublyksi nauja tendencija – simbolines dovanėles įteikti kiekvienam iš tėvų atskirai. Patiko ši mintis? Salone tikrai išsirinksite, ką dovanosite Mamos, o ką Tėčiams.
Dar vienas šiuolaikiškas variantas – Mamoms dovanoti gėlių puokštę, o Tėčiams suteikti privilegiją priimti bendrą dovaną šeimai.

Daugiau originalių dovanų pasiūlymų www.tarpgeliu.lt ir salone Kaune.

Skaityti 1918 kartai