Čia ne tik gėlių karalystė – čia rasite gerų daiktų, kuriuos galite… sau padovanoti. Be jokios progos, tiesiog širdžiai pamaloninti. Visada jūsų laukiame su naujais originaliais pasiūlymais.

Į saloną TARP GĖLIŲ užsukite ir be progos
Mielos moterys gimė mintis su jumis paplepėti apie dovanas sau ir tai, kaip smagu būti kažkieno apdovanotai be progos. Sakysite, su žiburiu reikia ieškoti tokių romantikų, kurie kažką kažkam dovanotų be progos? Gal ir tiesa, tačiau visada turite slaptą kozirį – kartas nuo karto bičiulių ar kolegų kompanijoje prasitarkite, apie kokį įvaizdžio ar namų interjero aksesuarą svajojate. Beliks sulaukti staigmenos. Kad ir sezoninių gėlių puokštės… Tada patikėsite: vis tik yra žmonių, dovanojančių be progos – tiesiog dėl malonumo teikti kitam džiaugsmą. Jei ilgu taps laukti dovanos be progos… su didžiausiu malonumu pati sau kažką padovanokite. Jei ne kvepalus, madingus batus, tai kažką namų interjerui. Nuosavo būsto, biuro jaukumo tema turime puikų pasiūlymą.
Gyvos gamtos ritmu alsuojančios, išvaizdžios bet kokio stiliaus interjero detalės – kambariniai augalai, vešintys jiems ir šeimininkui komfortabiliuose vazonuose su drėkinimo sistema. Žiemos išvargintas gėles perkėlusi į tokius indus, išvengsite grėsmės, kad jos sunyks dėl troškulio ar priešingai – dėl drėgmės pertekliaus. Net ir tada, kai ilgesniam laikui išvyksite iš namų – augalų šaknys, vos panorėjusios, “atsigers” iš vandens talpyklos. Į tokius vazonus gražu sodinti tiek žydinčias (pavyzdžiui, orchidėjas), tiek lapines gėles (tarkim, zamiokulkus), bonsus, netgi egzotiškus kaktusus. Svarbu, kad indo dydis atitiktų augalo šaknų sistemą, vainiko dydį. Kas dėl vazonų spalvų, nesibaiminkite ryškesnių (raudonų, violetinių, ciklameninių ir t. t.) – pagyvina interjerą, ypač sukurtą romių klasikinių spalvų pagrindu. Kas dėl formų, geometrinių formų vazonai dabar labai madingi. Tereikia pasukti galvą, kaip juos suderinus tarpusavyje.

Originalių puoščių, dovanų, kambarinių ir lauko augalų, vazonų ir kitokiais rūpimais klausimais drąsiai galima konsultuotis su salono floristais. Jie jau rengia begale staigmenų, susijusių su nuosavų namų kiemų, balkonų, terasų ir kitų lauko erdvių jaukumu. AČIŪ klientams, kad www.tarpgeliu.lt skatina įkvėpimą ir norą tobulėti…

Skaityti 1300 kartai