Užuot apraudoję ar smerkę žmogų, kad emigravo į švečią šalį, padarykite jam staigmeną – gimtinės ilgesiui sušvelninti nusiųskite jam kokią nostalgišką dovanėlę.

Emigrantams širdį virpina suvenyrai su nostalgijos prieskoniu

Žinoma, emigruoti susiruošusiam namiškiui, draugui ar giminaičiui kokį gimtinę primenantį suvenyrą galite įdėti į lagaminą, kai žmogus pakuosis daiktus, tačiau… Netikėtai vardinėje siuntoje aptiktosdovanos – šimtą sykių mielesnės. Taigi, pasistenkite rasti laiko jautriam poelgiui. Mes siūlome kelias idėjas suskubusiems įgyvendinti tokį širdingą projektą.

Anot ezoterikų, kiekvienas žmogus turi angelą sargą. Būtina sąlyga norint justi jo globą – pasiryžimas siekti užsibrėžto tikslo ir pačiam tvarkyti savo gyvenimą. Tikrai negėda svečion šalin emigravusiam tautiečiui tai priminti, pavyzdžiui, nusiunčiant jam mielą angelo statulėlę.

Lietuvių protėviai aisčiai tikėjo, kad brangaus žmogaus dovanotas Baltijos gintaro gabalėlis – jūros ir saulės dievų palaiminimas bei psauga nuo blogų dvasių. Taigi, auksinio gintaro gabalėliais stilizuoti suvenyrai yra vieni iš prasmingiausių. Žinokite, kad sukurta begalė linksmų gintarinių smulkmenų, tik reikia nepatingėti jų paieškoti.

Bet kokia, ne tik gintarinė, linksma dovana įkvepia gyvenimo džiaugsmo. Jeigu pastebėjote, kad iš gimtinės emigravusiam žmogui jo stinga, suvenyras, liaudiškai sakant, su šarmu – jam bus puikus akstinas siekti tikslo aukštai iškelta galva ir su šypsena veide.

Apsilankykite salone Savanorių pr. 319 a, Kaune arba www.tarpgeliu.lt

Skaityti 673 kartai