Milžiniškos gėlių puokštės nepalieka abejingų. Pastebėta, kad jų salonuose dažniausiai pageidauja vyrai. Taigi, floristai paneigia mitą, kad lietuvaičiai nėra tokie dėmesingi moterims, kaip, tarkim, karštakraujai italai ar turkai. Dar kokie dėmesingi! Milžiniškomis gėlių puokštėmis žmonas, gyvenimo drauges, koleges stebina net ir be progos.

eustomu-puokste

Vienas, žiūrėk, pageidauja sukurti 101 rožės puokštę, kitas – iš dviejų ar net keturių šimtų žiedų. Ką slepia skaičius, paprastai nutyli. Vadinasi, moka saugoti paslaptį. Ir tai dar vienas pliusas Lietuvos vyrijai.

Anot floristų, dar neteko girdėti, kad milžiniška rožių ar kitokių gėlių puokštė nepaliktų įspūdžio. Dažna dama, klientų atsiliepimu, mėgindama ją apglėbti, kuriam laikui praranda žadą. Kitoms iš akių pabyra laimės ašaros, dar kitos skuba džiaugsmu pasidalinti su draugėmis, artimaisiais. Štai jums ir įrodymas, kad ypatingus jausmus (meilę, atsidavimą, pagarbą ir kt.) originalu išreikšti išskirtinio dydžio gėlių puokšte.


Milžinišką rožių puokštę tinka dovanoti įvairiomis progomis (jubiliejaus, taip sakant, eilinio gimtadienio, vestuvių metinių ir kt.), įvairiais įsimintinais gyvenimo atvejais, pavyzdžiui: ja galima išreikšti palaikymą menininkui, visuomenei pristatančiam savo naujausių darbų kolekciją ar dėkingumą gydytojui, dėjusiam milžiniškas pastangas, kad sugrąžinti jums ar jūsų artimajam sveikatą.

Tiesiog pagalvokite, kam ją tuoj pat užsakysite…

Daugiau originalių gėlių ir dovanų pasiūlymų www.tarpgeliu.lt ir salone Kaune.

Skaityti 1690 kartai