Gamtos neapgausi: į vazą pamerktos rožės galveles nulenks jei ne po trijų dienų, tai po savaitės. Pagal močiučių receptą cukrumi pasaldintame vandenyje žydės gal kiek ilgiau. Stabilizuotos rožės akis ir širdis džiugina ne vienerius metus!

Miegančios rožės
Pagal specialią technologiją apdorotos rožės turi daugybę privalumų. Vienas minusas – jos nėra kvapnios, tačiau ši smulkmena netrukdo joms sparčiai skintis kelią į gėlių rinką.

Kokie stabilizuotų rožių pliusai?
Tai natūrali gėlė. Jos yra natūralių tokio paties sodrumo gamtinių spalvų. Jų žiedlapiai, lapeliai tokie švelnūs ir minkšti, kad atrodo, jog gėlės ką tik nuskintos. Gražią pirminę išvaizdą konservuotos rožės paprastai išsaugo nuo aštuonių mėnesių iki trejų metų. Jų nereikia merkti į vandenį, jos nejaučia šviesos stygiaus, jų nepuola jokios ligos. Jei kas baiminasi, kad cheminiu būdu apdorotos rožės į aplinką išskiria sveikatai pavojingų medžiagų, galime nuraminti: rožių apdirbimo procesas atitinka ekologinius Europos standartus. Net ir tų, kurių žiedai yra, taip sakant, netikrų spalvų.

Dar šis tas naudingo žinoti

  • Ilgaamžės miegančios rožės – netikėta, ilgai akis ir širdį džiuginanti dovana bet kokios šventės proga. Floristikos salone jums pasiūlysime ne tik puokščių su konservuotomis rožėmis, bet ir jų žiedais stilizuotų dovanų, puošnioje dėžutėje “paslėptų” šių gėlių žiedų. Kas patogu, šių unikalių gėlių galima užsakyti internetu, klientui pageidaujant, salono darbuotojas jas gali pristatyti į namus.
  • Stabilizuotos rožės – puikus pasirinkimas dekoruojant konferencijų, pobūvių sales, kitos paskirties erdves.
  • Tokių gėlių žiedais labai gražu, papuošti vaišių stalą. Konservuotas rožes galima panaudoti netgi lėkščių dekorui. Jei nestokojate fantazijos ir degate noru, be abejo, atrasite dar ne vieną būdą, kur ir kaip panaudoti šiuolaikišką išradimą konservuotas rožes.

Daugiau originalių gėlių ir dovanų pasiūlymų www.tarpgeliu.lt ir salone Kaune.

Skaityti 4455 kartai