Žinoma, ne šiandien – pasitinkant Naujus metus! Anot astrologų, mielos simbolinės smulkmenos – tai tarsi reveransas prabangos nepripažįstančiai 2019-ųjų simboliui geltonajai žemiškajai Kiaulei.

kaledos01

Renkant dovaną mylimajam ar mylimajai, savyje išlaisvinkite romantikos jausmą. Neskubėkite pirkti brangaus daikto, kad įrodyti meilę – visi gi žino, kad ji slypi smulkmenose! Tereikia, kaip sakoma, rimtai apgalvoti, koks suvenyras mielam žmogui taptų jo atgaiva akims ir sielai.

Kirba mintis po kažkokį, taip sakant mielą niekutį metų sandūroje padovanoti kolegoms? Žalia šviesa – originaliems simboliniams suvenyrams (Kiaulės figūrėlėms) ir, žinoma, linksmoms dovanoms pagal žmogaus humoro jausmą.

Dovanėlę vaikui, kurios jis, tarkim, laukia iš Kalėdų Senelio, šį sykį tegul antrina jeigu ne žaisminga metų simbolio statulėlė, tai pliušinė kiaulytė, simbolinis raktų pakabutis ar pan.

Sutinkant Naujus metus mažiems ir dideliems, artimiems ir tolimesniems bičiuliams simboliška padovanoti, tarkim, kiaulę-taupyklę, dekoratyvią žvakę-paršelį, žaismingą puodelį, kiaulės figūrėlės sergstimą papuošalų dėžutę ir t. t. Tegul visus jums mielus žmones į 2019-uosius palydi ne kas kitas, o metų simbolis.

Originalumas, paprastumas ir nuoširdumas artėjant metų sandūrai šimtą sykių svarbiau nei aukšta dovanos kaina.

Apsilankykite ir įsigykite kalėdinių dovanų salone Savanorių pr. 319 a, Kaune arba www.tarpgeliu.lt

Skaityti 895 kartai