Daugelis vyrų greičiausiai atsakytų: moters mylimiausias. Ir jie teisūs. Kad šia tema turėti daugiau žinių, floristai negaili auksinių patarimų.

geles-pirslyboms
  • Piršlybų puokštė turi atspindėti trys pagrindinius dalykus – dėmesį, švelnumą ir meilę. Apgalvokite kiekvieną šį elementą – nuo augalų šviežumo iki puokštės įteikimo įspūdžio.
  • Ne itin gerai, jeigu piršlybų puokštė išduos jūsų taupumą. Kita vertus, jeigu piniginė neleidžia pernelyg išlaidauti, tegul ji bent jau būna šviežia, kukli, bet apgalvota iki smulkiausių detalių. Pavyzdžiui, tarp kitų augalų gali būti įkomponuotas vienas ar keli ne vienerius metus nenuvystantys stabilizuotų rožių žiedai.
  • Geras pasirinkimas – mylimajai įteikti švelnumą, tyrumą spinduliuojančių gėlių (frezijų, alstromerijų ar kitų smulkiažiedžių), o jos mamai – svarių anturių puokštę ar karališką orchidėją.
  • Neprašausite pro šalį su atvirumą, tyrumą simbolizuojančiomis baltomis gėlėmis ar pastelinių žiedų puokšte.
  • Originalumu pasikliaukite tuo atveju, jeigu esate užtikrintas, kad mylimoji tai vertina. Priešingu atveju geriau pasikliauti klasikiniu variantu, tarkim, teikti karštą jausmą simbolizuojančią raudonų rožių puokštę. Tiesa, jeigu jūsų gyvenimo meilė dievina vazoninius augalus, nesibaiminkite šio originalaus sprendimo. Tik paprašykite floristo, kad jį originaliai apipavidalintų.
  • Nepamirškite puokštės būsimos nuotakos mamai. Tiesa, dėl įvairovės jai drąsiai galima teikti ir, taip sakant, palaidas gėles. Puikus duetas dukrai ir mamai – skirtingos stilistikos, bet tos pačios spalvos gėlių kompozicijos.

Apsilankykite salone Savanorių pr. 319 a, Kaune arba  www.tarpgeliu.lt

Skaityti 543 kartai