Po Mergelės zodiako ženklu gimusiam žmogui gimtadienio dieną svarbūs yra trys dalykai – sveikinimo emocijų įkaitinta atmosfera, nuoširdus aplinkinių dėmesys ir taikliai parinktos dovanos. Švęskite drauge su Mergele!

Dovanos Mergelės ženklui

Anot astrologų, jei nenorite prašauti pro šalį su dovana, ją renkant, laikykitės taisyklės: dovanokite tai, kas praktiška ir kokybiška. Ką galima išrinkti vadovaujantis tokiu principu? Tiesą sakant, galimybės yra beribės. Mergelė džiaugsis bet kokiu buities darbus ar maisto gamybą palengvinančiu daiktu, pavyzdžiui: naujos kartos virtuviniu kombainu, lėtaeige sulčiaspaude ir pan. Tiesa, pastebėta, kad Mergelės ypač linkusios į sveiką gyvenimo būdą, todėl vietoje maistingus kokteilius spaudžiančios lėtaeigės sulčiaspaudės galima dovanoti, tarkim, ekologiškų prieskonių ar tyrų aliejų rinkinį ir pan. Bus puiku, jeigu dovaną susiesite su Mergelės kūno grožiu, pavyzdžiui, dovanosite prabangų gamtinės kilmės kūno kremą moteriai ar ekologišką skutimosi priemonių rinkinį vyrui. Gera dovana – kuponas pasilepinti veido ar kūno masažu, dar geresnė – savaitgalį praleisti SPA centre. Beje, bet kokį dovanų kuponą ar kitokią jūsų išrinktą dovaną salono “Tarp gėlių” floristai, jums pageidavus, originaliai įpakuos ir apipavidalins gyvais ar dirbtiniais gėlių žiedais. Tada ir be gėlių galėsite apsieiti. Tačiau… Originali gėlių puokštė Mergelei tikrai paglostys širdį. Kaip ir atskiri jos mėgstami gvazdikų, rožių, astrų, gerberų žiedai. Beje, Mergelei labai tinka dovanoti nereiklų kambarinį vazoninį augalą.

Po Mergelės zodiako ženklu gimusiam žmogui patinka rankų darbo daiktai, tačiau jie turi būti preciziškai apdirbti ir vienetiniai. Mergelė mėgsta jaukumą, todėl tokios dovanos, kaip, pavyzdžiui, natūralios vilnos apklotas ar originalių žvakių pakuotė, neliks jos teigiamai neįvertintos.

Mergelės nenuvilsite, jeigu įteiksite vokelį su pinigais. Vis gi, nepamirškite: nors tai ir labai praktiška dovana, Mergelė širdies gilumoje tikisi siurprizo.

Daugiau originalių gėlių ir dovanų pasiūlymų www.tarpgeliu.lt ir salone Kaune.

Skaityti 2751 kartai