Ne? Nenutuokiate, kas per daiktas yra tautinė puokštė? Ji sukurta iš šalies vėliavos spalvų gėlių. Tokią puokštę floristas sukomponuos iš bet kokių jūsų pasirinktų ar jo paties pasiūlytų sezoninių augalų. Ji stebins originalumu, ilgai nenuvys, nes specialistai žino, kaip gėles paruošti ilgam gyvavimui. Dabar pafantazuokime, kada tiktų tokią puokštę dovanoti, kur kitur ją galima panaudoti.

Puokštė LIETUVA
  • Lietuvos vėliavos spalvų puokštę, pavyzdžiui, jei kremtate emigranto duoną, galite padovanoti brangiam gimtinėje likusiam žmogui. Kad ir be progos arba, tarkim, su tikslu priminti, kad gimtinės ilgesys, stiprus ryšys tarp draugų, artimųjų yra tai, kas padeda neišnykti kitos tautos katile.
  • Tautinių spalvų kompozicijomis gražu stilizuoti vienos ar kitos valstybinės šventės iškilmių stalus, patalpų ar lauko erdves, kuriose numatyti šventiniai renginiai.
  • Vienos ar kitos šalies tautinė puokštė – jaudinanti dovana artimiesiems, ambasadų darbuotojams, žmonėms, įleidusiems šaknis Lietuvoje, o širdį “palikusiems” gimtinėje.
  • Su lietuviškomis puokštėmis gražu sutikti į šalį darbo reikalais ar su ja susipažinti atvykusius užsieniečius. Toks žydintis tautinis atributas, jei ne draugystę ar darbinius ryšius sutvirtina, tai širdį tikrai pamalonina.

Pagalvokite, ką nustebinsite salone “Tarp gėlių” sukurta tautine puokšte…

Skaityti 1411 kartai

Susiję įrašai