Modernūs samanų paveikslai atspindi šiuolaikišką interjero dizaino kryptį urban forest, pagal kurią į ateitį žengia ir salono „Tarp gėlių“ kolektyvas.

samanos interjere

Kaip žinia, didmiesčių dulkėse skęstantys žmonės vis dažniau atsigręžia į gamtą – kas neturi užmiesčio vilos, galimybės dažnai keliauti vandenynų pakrantėmis, kalnų takais, stengiasi jaukų gamtos kampelį susikurti namuose ar ofise. Jeigu anksčiau daugelis įsivaizdavo, kad tam gali pasitarnauti tik gyvi vazoniniai augalai, tai šiandien, anot salono specialisto Aido Gaidžio, tai tik viena iš daugybės gamtinių medžiagų, suteikiančių galimybę pasijusti arčiau gamtos.

„Stabilizuotos (specialiu būdu konservuotos) gyvos samanos – unikalus, atspalvių ir formų gama patrauklus gamtinis produktas, kurį galima panaudoti įvairiausiems interjero aksesuarams kurti. Pirmai pradžiai apsiribojome originaliais paveikslais, tačiau vaizduotė jau piešia ir kitokias samanotas interjero detales, kurias netruksime pristatyti“ – kalba originaliomis idėjomis liepsnojantis A. Gaidys.

„Samanų paveikslai bet kokioje patalpoje tarsi kuria 3D efektą, todėl, jei vaizduotė laki, joje gali pasijusti tarsi braidžiotum po samanų patalus miške. Žiūrint į žaliąjį paveikslą, pailsi pavargusios akys, apima ramybės jausmas, kurio niekada nebūna per daug skubančiam didmiesčio žmogui. Tai –  – puikūs gamtos meno aksesuarai tamsesnėms, uždaresnėms patalpoms, kuriose sunkiai auga gyvi augalai. Peržvelkime salono galeriją…

  • Kamuolinių samanų paveikslas žvilgsnius prikausto bene išraiškingiausiu 3 D efektu ir sodria žalia spalva, kuri veikia ne tik raminančiai, bet ir gaivinančiai, padeda atgauti prarastą energiją.

samanos-kamuolines

  • Tarsi sidabru nubarstytų kamuolinių samanų „drobė“ – unikalus gyvybę pulsuojantis aksesuaras, ypač puikiai įsikomponuojantis į modernų interjerą su metalo detalėmis.

sidabrinės-samanos

  • Žvelgiant į, pavadinkim, koralinių samanų paveikslą, nesunku pasijusti tarsi nardytum po vandenyno rifą. Beje, koralinės samanos – puiki gamtinė medžiaga stilizuoti akvariumų sieneles ir taip sukurti unikalų vandenyno gelmės vaizdą.

koralines-samanos

  • Samanotas paveikslas gali transliuoti ir jūsų pomėgius, pavyzdžiui, kaip šiuo atveju, aistrą medžioklei. Purius patalus gali akcentuoti lentelė, tarkim, su gyvenimo moto ir t. t. Fantazijai nėra ribų!

samanos_medziotojas

  • Rožių žiedai samanų pataluose? Kodėl gi ne? Spalvingas paveikslas – unikali bet kokio stiliaus interjero detalė. Kurią, be kita ko, drąsiai galima pavadinti „dovana 2 in 1“.

samanos-ir-rozes2

Įsileiskite į namus, biurus, šviežio oro gūsį, tiksliau – pamąstykite, kurią patalpą norėtųsi atnaujinti samanų paveikslu ar net jų, tarkim, triptiku. Beje, tai originali, moderni dovana žmogui, vertinančiam gamtos estetiką“ – sako A. Gaidys, nė sekundei nesuabejodamas, kad stabilizuotų samanų paveikslai – platus miesto žmogaus žingsnis arčiau gamtos.

Pasidaryk pats!  
Jeigu turite kūrybinę gyslelę, lakią vaizduotę, jums nestinga kruopštumo, salono darbuotojas pagal pageidavimą jums sukomplektuos samanas kūrybiniam užsiėmimui. Beliks apsiginkluoti kantrybe ir susikurti vienetinį samanų paveikslą pagal savo fantaziją.

Apsilankykite salone Savanorių pr. 319 a, Kaune arba www.tarpgeliu.lt

Skaityti 2285 kartai