Gal kažką ir žinojote. Tačiau greičiausiai ne sykį teko girdėti, kad “Refan” kvepalai – nieko verti garsių mados namų kurtų aromatų plagiatai. Netiesa. Kompanijos “Refan” kosmetika ir parfumerija – vizitinė Bulgarijos kortelė, todėl apie jokius plagiatus negali būti kalbos. Originalūs REFAN kvepalai sukurti su tikslu palengvinti žmogui kvapo pasirinkimą. Kaip suprasti? Pavyzdžiui, jums patinka kažkuris “Kenzo” kvapusis vanduo. Jo atitikmenį greičiausiai rasite “Refan”pilstomų kvepalų kolekcijoje. Jis bus pažymėtas tam tikru numeriu. Tai nusako, kad kvapas nėra originalus “Kenzo” aromatas ar plagiatas, o sukomponuotas iš tokių aromatų, kurių puokštė atsiskleidžia primindama originalų “Kenzo” aromatą. Štai jums ir įrodymas, kad “Refan” neužsiima plagiavimu. Pagal unikalią gamybos technologiją Bulgarijoje gaminami garsiems kvepalams (“Climat”, “Chanel”, “Nina Ricci”, “SalvadorDali” ir kt.) analogiški aromatai. Kas šiame sintetiniame amžiuje aktualu, pilstomų “Refan”kvepalų pagrindas yra aukštos kokybės prancūziškos žaliavos (vadinamasis kompozitas), suderintos su tyru vynuogių spiritu ir skirtingomis proporcijomis atseikėtais natūraliais eteriniais aliejais. Tyrimais nustatyta, kad “Refan” kvapiųjų vandenų aromatas ant žmogaus odos išlieka šešias ir daugiau valandų. Susidomėjote unikaliais “Refan” kvepalais ar paprasčiausiai priminėme apie seniai žinomą, bet pamirštą įvaizdžio akcentą? Raskite laiko užsukti į “Refan” atstovaujantį saloną “Tarp gėlių”. Čia galėsite išsirinkti aromatą apie kurį, tarkim, svajojate nuo sovietmečio, tačiau dabar jo nerandate ar jo kaina jums ne pagal kišenę.

Refan kvepalai

“Tarp gėlių” salono lentynose išrikiuota net 250 klasikinių ir modernių kvapiųjų vandenų “Refan” (įpakuotų ir pilstomų), analogiškų garsių pasaulyje mados namų nosių sukurtiems kvepalams. Gal ir sunku patikėti, tačiau mililitras bet kurio (vyriško ar moteriško) parfumuoto vandens tekainuoja 69 centus (0,20 €)! Klientui pageidaujant sodresnio pasirinkto aromato, jam tenka pridėti dar 30 centų (0,08 €) už lašą specialaus koncentrato, kurio salono darbuotojas čia pat įlašina į parfumuoto vandens buteliuką. 

Beje, skubant į saloną “Tarp gėlių” pirkti “Refan” kvepalų, į rankinę galima įsimesti bet kokį lengvai atsukamą namuose užsigulėjusį tuščią išvaizdų buteliuką arba jį įsigyti salone (yra įvairios talpos, formų, spalvų). Žinoma, už jį teks sumokėti litą kitą, tačiau jis pravers ateityje, t. y. kai norėsite jį iš naujo pripildyti uoslei maloniu aromatu.

Kas dar greičiausiai negirdėta, salone “Tarp gėlių” galima susikomponuoti kvepalus pagal savo skonį, tame pačiame buteliuke sumaišius kelių skirtingų aromatų kvapiuosius vandenis. Tokius kvepalus drąsiai galima pavadinti savo vardu, tarkim, “Joana Ricci”, “Darius Dali” ar kitaip. Turite puikią galimybę pasijusti kvepalų kūrėju! Verta žinoti, kad perkant „Refan“ kvepalų 30 ml ir daugiau, buteliukas – salono dovana jums!

Atraskite “Refan” iš naujo… Salonuose “Tarp gėlių” įsigykite aromatą sau ir dovanų artimiesiems.

Skaityti 1176 kartai