Remdamiesi „Pantone Color Institute“ specialistų informacija, metų gėlių karalienėmis iš spalvinės pusės drąsiai skelbiame ultravioletinius žiedus. Mėgaukitės jų grožiu ir paslaptingumu visus metus!

spalva2018

Anot spalvų instituto specialistų, paslaptinga, dramatiška violetinė apjungia originalumą, gilų mąstymą, išradingumą bei ateities vizijas. Ji provokuoja netradicinius sprendimus ir norą ieškoti atsakymų į esminius gyvenimo klausimus.

Kalbant apie gėles, puokštėse violetiniai žiedai ypač gražiai atsiskleidžia juos suderinus su geltonomis, baltomis, kreminių, oranžinių atspalvių gėlėmis. Įspūdį palieka ir violetinių bei melsvų tonų gėlių kompozicijos.

Violetines gėles ypač tinka dovanoti kūrybingiems, originalumą vertinantiems žmonėms ir tiems, kuriuos svarbu įkvėpti pasitikėti savo jėgomis. Tiesa, jos labiau moteriškos, todėl vyrui geriau paieškoti vyriško spalvos (tarkim, bordo) žiedų.

Violetinių gėlių nereikėtų vengti gedulo kompozicijose (subtiliausiai atrodo sukomponuotos su žaluma ir vienu kitu baltus gėlės žiedu) – šiuo atveju jos simbolizuoja paslaptį, kurią žmogus į Anapus išsinešė su savimi.

Atraskite violetinius gėlių žiedus iš naujo! Šiam reikalui turite visus metus!

Nuotrauka – pinterest.com

Apsilankykite salone Savanorių pr. 319 a, Kaune arba  www.tarpgeliu.lt

Skaityti 1356 kartai