Žinoma, elektroninėje „Tarp gėlių“ parduotuvėje žydinčių gėlių aromatų neužuosite, tačiau šis prekybos būdas vis tik sparčiai populiarėja. Kodėl jis toks patrauklus?

pirkti-internetu

Patirtis. Daugiau nei 20 metų veikianti įmonė puikiai žino, ko klientams reikia ir stengiasi išpildyti slapčiausius jų norus. Patyrę specialistai nuolat seka ir įgyvendina naujausias mados tendencijas.

Vaizdžios foto. Dėmesys fotografavimo technikai – raktas į tai, kad klientai mato neiškreiptą puokštės, dovanos vaizdą. Ką matai, tą ir gauni!

Šviežiausios gėlės. Floristai puokštę sukomponuoja jums užsakius, o ne parenka iš jau pamerktų vazose. Ir, žinoma, pasistengia kuo greičiau ją pristatyti užsakovui ar žmogui, kuriam jis gėles skiria.

Unikali puokštė. Floristai ją sukuria iš salone turimų gėlių arba užsakytų pagal jūsų pageidavimą. Tiesa, šiuo atveju procesas užtrunka kiek ilgiau.

Patogus apmokėjimas. Nereikia važiuoti į saloną su grynaisiais – taip sakant, tereikia čia ir dabar pasinaudoti internetinės bankininkystės paslauga (internetinės parduotuvės siūlo bent po kelis elektroninius atsiskaitymo būdus).

Operatyvus pristatymas. Pasitaiko, kad gėlių salonai naudojasi specializuotos kurjerių firmos paslaugomis, tačiau dažniausiai propaguoja savitus kuo operatyvesnius pristatymo būdus. Tam, kad žmogus gautų kuo šviežesnes pirminės išvaizdos nepraradusias (tarkim, transportuojant) gėles. Iš salono „Tarp gėlių“ puokštę, dovanas į reikiamą vietą gali pristatyti ir klientų jau pamėgtas bei džiaugsmingai įvertintas kurjeris-personažas, pavyzdžiui, Piratas, Viduramžių ponia ar Husaras. Čia siūlomos ir pristatymų nuolaidos bei graverio paslaugos.

Intriguojantis paslapties šydas. Perkant puokštę ar dovaną internetu, turite šansą padaryti siurprizą – paprašyti, kad prekė tam tikram žmogui būtų pristatyta anonimiškai ar, tarkim, su prisegta vizitine kortele.

Laiko ekonomija. Nereikia gaišti brangaus laiko vizitams po įvairius gėlių salonus, kad išsirinktumėte geriausią puokštės variantą, sužinotumėte ir matytumėte kainos ir kokybės santykį. Tereikia prisėsti prie kompiuterio ir išsirinkti tai, kas miela širdžiai!

Apsilankykite salone Savanorių pr. 319 a, Kaune arba  www.tarpgeliu.lt

Skaityti 865 kartai