Kasmet, netgi kas sezoną vedantieji pasaulio vestuvių stilistai padiktuoja madingą šventės spalvinę gamą. Žinoma, neprivalote ja aklai sekti, tačiau jos ignoruoti irgi nereikėtų. Juk nesmagu, jei šventėje pakvips naftalinu?

2017 metų vestuvių spalvos

Pagal madą, pavasario-vasaros vestuves gaubs aristokratiška aura. Stilingiausios poros rinksis eleganciją ir švelnią pastelę. Priartinančią prie gamtos. Apžvelkime ją…

Dulkėta rožinė. Tapatinama su nekaltybe ir tyru jaunatvišku grožiu. Dulkių sluoksneliu padengta rožinė gali būti ir su perliniu ar sendinto aukso tonu.

Persikų kremo. Delikati, šilta ir tuo pačiu gaivi. Atspindi jei ne nuotakos, tai pamergių odos spalvą ir su ja mistiškai susižaidžia.

Pilkšvai violetinė. Šventės erdvei teikia lengvumo, rafinuotumo. Puikiai papildo mėlynių ir sidabro spalvas.

Ledinės kavos. Tobulas pasirinkimas, taip sakant, eko tuoktuvėms. Nepriekaištingai ją papildo sodriai žalios žolės spalva.

Žemčiūgų melsva. Puikiai „susižaidžia“ su rožinio kvarco tonu. Ekstravagantiškas variantas – žemčiūgų melsva duete su šokoladine spalva.

Švelni turkio. Aristokratišką prieskonį įgyja suderinta su sidabraspalvėmis, o ekstravagantišką – su citrinų spalvos detalėmis.

Žalsva. Švelni, gaivi, simbolizuoja gyvenimo pilnatvę. Nepriekaištingai dera su visais žaliais tonais (nuo pušų spyglių iki obuolių žalios), balta bei pudrine spalva.

www.tarpgeliu.lt

Skaityti 1120 kartai